UPDATE #NOW

Girlfriend’s Guide to Divorce: 5 πράγματα που ίσως σας ξαφνιάσουν


12 Μαρτίου 2015

Διαπιστώσεις για τη νέα χιουμοριστική κοινωνική σειρά που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21:00 αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ CINEMA 1HDβασισμένη στην σειρά βιβλίων Girlfriends’ Guides της Vicki Iovine.

1. Δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες και τις φιλενάδες τους. 

Η δημιουργός της σειράς Marti Noxon πιστεύει πως οι άνδρες τηλεθεατές θα βρεθούν προ εκπλήξεως: "Δεν παρουσιάζουμε μόνο την πλευρά των γυναικών, αλλά και των ανδρών. Επιπλεόν, υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες που μπλέκονται σε αστείες καταστάσεις, αλλά και σέξι σκηνές", επισημαίνει.

2. Δεν αφορά μόνο το διαζύγιο. 

"Είναι η ιστορία μίας γυναίκας. Ακούω πολλές γυναίκες να λένε μετά από κάποια ηλικία ότι δεν είναι πια αρεστές και αυτό με εκνευρίζει πολύ. Αυτό λέμε εδώ. Εδώ μιλάμε για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας που προσπαθούν να καταφέρουν αυτά που θέλουν στη ζωή τους" εξηγεί η πρωταγωνίστρια Lisa Edelstein.

3. Δεν παρουσιάζει μόνο τα αρνητικά... ενός διαζυγίου. 

Από τις θετικές εξελίξεις ενός διαζυγίου βιώνει η Delia, που είναι δικηγόρος διαζυγίων και διαζευγμένη η ίδια. Άλλωστε, όπως λένε οι δημιουργοί, μπορεί η σειρά να περιλαμβάνει τη λέξη "διαζύγιο" στον τίτλο της, όμως, μπορεί να γίνει πολύ ανεβαστική και καθόλου στενάχωρη. 

4. Οι αληθινές ιστορίες είναι αυτές που συνήθως φαντάζουν απίστευτες!

Πολλά σημεία της σειράς προέρχονται από προσωπικές εμπειρίες των σεναριογράφων και των φίλων τους.  "Πριν ξεκινήσουμε, καθένας από τους σεναριογράφους, μοιράστηκε μία ιστορία πό από την προσωπική εμπειρία του: το χειρότερο ρντεβού, το καλύτερο ραντεβού, τον χειρότερο χωρισμό, τον καλύτερο χωρισμό", παραδέχονται.

5. Και οι πλούσιοι έχουν προβλήματα... 

Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τη λάμψη και τα πλούτη μερικών από τους χαρακτήρες, όμως την ίδια στιγμή, μπαίνουν στη θέση τους και αντιλαμβάνονται πως κι εκείνοι έχουν προβλήματα με τα οποία μπορεί κανείς να ταυτιστεί.

Μείνετε συντονισμένοι κάθε Τρίτη στις 21.00 στον ΟΤΕ TV και παρακολουθήστε τη αγαπημένη σας σειρά!