UPDATE #NOW

Girlfriends’ Guide to Divorce: Τι λέει για την "Abby" η πρωταγωνίστρια Lisa Edelstein;


16 Μαρτίου 2015

Η Lisa Edelstein υποδύεται την Abby McCarthy, μια γυναίκα γύρω στα 40, και συγγραφέα βιβλίων αυτοβοηθείας, η οποία μόλις χώρισε από τον σύζυγό της. Όταν απευθύνεται στις διαζευγμένες φίλες της Lyla (JaneaneGarofalo) και Phoebe (Beau Garrett) για συμβουλή, δυσκολεύεται να βρει πώς να είναι single ξανά.

"Η Abby είναι μια έξυπνη γυναίκα της ηλικίας μου, η οποία είναι και ευάλωτη. Αυτή η γυναίκα δεν τα έχει όλα υπό έλεγχο και μου αρέσει. Ο ρόλος της είναι έξυπνος και αστείος. Είναι ό, τι θα περίμενε κανείς από μια τέτοια σειρά" λέει η πρωταγωνίστρια για την ηρωίδα της.

***TV STILL DO NOT PURGE*** GIRLFRIENDS' GUIDE TO DIVORCE --

"Η σειρά δεν προέρχεται από τη φαντασία αλλά από την πραγματικότητα. Κατά ένα τραγικό τρόπο, γελοία πράγματα συμβαίνουν στη ζωή μας σε συγκεκριμένες στιγμές που δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Είναι αληθινά τα αισθήματα, αληθινή η φιλία που περιγράφεται, αληθινές οι καταστάσεις. Δεν είναι μια απλοποιημένη σειρά. Δεν είναι ο καλός και ο κακός και το διαζύγιο" εξηγεί.

Παρακολουθήστε την πετυχημένη σειρά Girlfriends’ Guide to Divorce, που προβάλλεται αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CΙΝΕΜΑ 1HD,  κάθε Τρίτη βράδυ στις 21:00 στον OTE TV.

Δείτε το trailer: