UPDATE #NOW

Girlfriends Guide to Divorce: Γιατί αποτέλεσε τηλεοπτική έκπληξη


16 Απριλίου 2015

GIRLFRIEND’S-GUIDE-TO-DIVORCE.jpg

Πριν από την πρεμιέρα του το "Girlfriends Guide to Divorce" είχε αντιμετωπιστεί με δυσπιστία, ως μια ακόμη σειρά που παρουσιάζει τη "γυναίκα-θαύμα", αυτή που συνδυάζει επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, και μάλιστα ως διαζευγμένη. Η πορεία, ωστόσο, της σειράς του Bravo -που προβάλλεται στην Ελλάδα στο OTE Cinema 1HD- καθώς και οι πολύ θερμές κριτικές που έλαβε από το πρώτο κιόλας επεισόδιό της, αποδεικνύουν πως είναι κάτι παραπάνω από αυτό.

Είναι ένα πολύ συμπαγές δράμα με πρωταγωνίστρια την Abby McCarthy (Lisa Edelstein), μια best-seller συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας, που για τον έξω κόσμο, είναι ειδική στην ανατροφή των παιδιών και σε θέματα γάμου, αλλά στο σπίτι, εκείνη και ο σύζυγός της, ο Τζέικ (Paul Adelstein) βρίσκονται σε διάσταση, κάτι το οποίο εκείνη προσπαθεί να κρύψει στο επαγγελματικό περιβάλλον και στα παιδιά της.

Η ομορφιά της σειράς είναι ακριβώς αυτή: ενώ είναι οπτικά άψογη, κάθε χαρακτήρας είναι βαθιά προβληματικός. Η μεγαλύτερη δύναμη του show είναι ότι είναι μια επώδυνα ειλικρινής ιστορία για την επανεκκίνηση στη ζωή και του πώς η ζωή μπορεί να είναι χάλια, είτε είσαι ελεύθερος, είτε παντρεμένος. Παρότι η ηρωίδα και οι φίλες της φαινομενικά ζουν σε έναν λαμπερό, υπέροχο κόσμο, καθεμία πέφτει όλο και πιο βαθιά στην απελπισία, με ένα τρόπο λυπηρό, αστείο, καταπληκτικό.

Επιπλέον, αυτή η σειρά δεν προσπαθεί, σύμφωνα με τους κριτικούς, να δημιουργήσει αρεστούς στο κοινό χαρακτήρες, κι αυτό είναι ένα ακόμη από τα δυνατά της σημεία.

Η συνέχεια κάθε Τρίτη στις 21:00 αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CΙΝΕΜΑ 1HD.

Δείτε το video: