UPDATE #NOW

Girlfriends’ Guide to Divorce: Ματιές στο στυλ των ηρωίδων


27 Απριλίου 2015

Η κάτι παραπάνω από επιτυχημένη σειρά «Girlfriends’ Guide to Divorce» που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21:00 αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο κανάλι OTE CINEMA 1HD, οδεύει προς την ολοκλήρωσή της με την προβολή του προτελευταίου επεισοδίου του πρώτου σπαρταριστού κύκλου.

H ενδυματολόγος Cynthia Summers επιμελείται στυλιστικά τις ηρωίδες της τηλεοπτικής σειράς Girlfriends Guide to Divorce. Η τηλεοπτική σειρά, που αποτέλεσε έκπληξη για το αμερικανικό δίκτυο Bravo όπου έκανε πρεμιέρα στο τέλος του 2014, παρουσιάζει μια ρεαλιστική και χιουμοριστική πλευρά της ζωής μιας διαζευγμένης (και όχι μόνο) γυναίκας. Αντίστοιχο είναι και το στυλ των χαρακτήρων και ιδιαιτέρως, της πρωταγωνίστριας Abby McCarthy (Lisa Edelstein).

NUP_164635_0156.JPG

Υπάρχει ποικιλία στο στυλ της Abby -ντύνεται για να ετοιμάσει τα παιδιά της στο σχολείο, αλλά και για να βγει ένα ρομαντικό ραντεβού. Το στυλ της είναι επιμελώς ατημέλητο. Τα κομμάτια που λατρεύει είναι τα διαχρονικά rock t-shirts (τα αγαπημένα της είναι από το Chaser brand), τα skinny jeans (Kelly Colle) αλλά και οι γόβες στιλέτο. Ο "οδηγός" της Abby στυλιστικά είναι περισσότερο "χρηστικός" από ότι άλλων χαρακτήρων.

NUP_164427_0200.jpg

Η Abby φοράει σχεδόν συνέχεια ένα blazer, ένα παντελόνι και t-shirt. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση φοράει πάντοτε ψιλοτάκουνα παπούτσια. Ζει στο Χόλιγουντ και παρακολουθεί με τακούνια μέχρι και τους αγώνες ποδοσφαίρου των παιδιών της. Αγαπημένο της είναι ένα τιρκουάζ ζευγάρι γόβες Christian Louboutin. Επίσης, φοράει αρκετά ένα ζευγάρι της Tamara Mellon αλλά και μαύρα πέδιλα του Alexander Wang. Ακόμη, στην ντουλάπα της έχει ένα ζευγάρι Armani, ένα Dior και ένα Celine. Συνολικά, διαθέτει 23 ζευγάρια παπούτσια και 3 designer bags (Celine, Hermes, McQueen).

Μην ξεχάσετε να συντονιστείτε στον OTE ΤV την Τρίτη 5 Μαΐου στις 21.00 για να παρακολουθήσετε το ζουμερό τελευταίο επεισόδιο που θα μας γεμίσει με γαργαλιστική ανυπομονησία για τον δεύτερο κύκλο που θα ακολουθήσει αργότερα.

Δείτε το trailer: