UPDATE #NOW

Ο μπαμπάς από τη viral συνέντευξη στο BBC αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη


Αφροδίτη Σακκά

15 Μαρτίου 2017

viralvideo.JPG

Tην προηγούμενη Παρασκευή, όταν ο Kelly ξεκίνησε τη συνέντευξή του στο BBC News, η Kim καθόταν μπροστά από την τηλεόραση για να βιντεοσκοπήσει το γεγονός, έτσι ώστε ο σύζυγός της να έχει ένα αντίγραφο. Αλλά η μικρή Marion, ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω όταν είδε τον μπαμπά της στην τηλεόραση. Οπότε, όπως κάθε 4χρονο, ξεκίνησε να πάει να τον βρει.

Ο μικρός αδερφό της Marion, James, αμέσως την ακολούθησε. Το ζευγάρι είπε πως είναι αρκετά κοινό για ένα μωρό 8 μηνών να ακολουθεί την μεγάλη του αδερφή.  Η Kim δεν ασχολήθηκε με το γεγονός ιδιαίτερα, αλλά δεν ήξερε πως εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα, ο Kelly είχε ξεχάσει να κλειδώσει την πόρτα του γραφείου.

“Συνήθως κλειδώνει την πόρτα,” είπε η Kim. “Τις περισσότερες φορές επιστρέφουν σε εμένα όταν βρουν την πόρτα κλειδωμένη. Αλλά δεν ήρθαν. Και μετά είδα πως η πόρτα ήταν ανοιχτή. Ήταν ένα χάος για εμένα. “

“Eίναι μία κωμωδία από λάθη,” είπε ο Kelly.

Το τι ακολούθησε, μάλλον το ξέρετε ήδη, αφού τα 40 αυτά δευτερόλεπτα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Γιατί όλοι συμπεράναμε πως είναι η νταντά;

“Ναι, ντράπηκα υπερβολικά, αλλά επίσης θέλω τα παιδιά μου να νιώθουν άνετα να έρχονται σε εμένα,” είπε ο Kelly. “Έκανα αυτό το μικρό λάθος που μετέτρεψε την οικογένειά μου σε stars του YouTube. Είναι αρκετά γελοίο.”