Χριστούγεννα σημαίνει χουχούλιασμα, αγκαλιές με τα παιδιά και υπέροχες ταινίες

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017
untitled75924.jpg

Με τις υποχρεώσεις, τα τρεχάματα και τις δουλειές, τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική στιγμή για να πεις «θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι και ό,τι κι αν γίνει δεν πρόκειται να βγω». Το κρύο έχει πιάσει για τα καλά οπότε το πρόγραμμα για φέτος έχει χαλαρό ξύπνημα, άνοιγμα δώρων, λιχουδιές για πρωϊνό, ζεστή σοκολάτα, άναμμα τζακιού, παιχνίδια, πιτζάμες, κουβερτούλα και ταινίες.

Τα παιδιά ανυπομονούν για αυτό και εγώ δεν πρόκειται να τους χαλάσω το χατίρι. Και επειδή είμαστε και fun των ταινιών, τους έχω υποσχεθεί ότι θα δούμε όλοι μαζί όσες και όποιες ταινίες θέλουνε αυτές τις ημέρες. Και ευτυχώς χάρη στη Nova θα ζήσουμε μαγικά Χριστούγεννα καθώς οι επιλογές είναι άφθονες και εξαιρετικές και με Nova On Demand, μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις ταινίες όποτε εμείς θέλουμε! Trolls, Storks, Ronbinson Cruise, Ballerina, Harry Potter, Αστερίξ & Οβελίξ, The Lego Batman Movie, The Smurfs 2: The Lost Village Minions, Η Εποχή των Παγετώνων 3: H Αυγή των Δεινοσαύρων,

 Swan princess, Οι Περιπέτειες του Τεντέν: Το Μυστικό του Μoνόκερου,

Paddington, Kung Fu Panda 3 και τόσες ακόμα ταινίες.  

Το μόνο που μένει, τώρα που το σκέφτομαι για την ιδανική Χριστουγεννιάτικη ημέρα είναι να μας ρίξει και ένα όμορφο χιονάκι. Χαλαρώστε λοιπόν, κάντε άφθονες αγκαλίτσες, μπείτε κάτω από ζεστή κουβέρτα και καλές γιορτές με αγάπη και υγεία σε όλους!