UPDATE #NOW

H Maisie Williams ξέρει πώς θα τελειώσει το Game of Thrones και το έχει πει σε έναν μόνο άνθρωπο


Αφροδίτη Σακκά

22 Φεβρουαρίου 2018

000-wl8wo.jpg

Η φήμη ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος του HBO, Casey Bloys, ανακοίνωσε πρώτη φορά τα νέα το Σεπτέμβριο του 2017. "Ξέρω πως στο Game of Thrones, στο τέλος, θα γυρίσουν διαφορετικές εκδοχές του τέλους έτσι ώστε να μην ξέρει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει," είχε πει τότε. Ο Bloys συμπλήρωσε πως δεν θα υπάρχει "πραγματική ακριβής αλήθεια μέχρι το τέλος". Όταν ο Jimmy Kimmel το ανέφερε αυτό στη Williams, η ηθοποιός απάντησε, "Όπως ξέρουμε μερικές φορές οι πρόεδροι δεν λένε την αλήθεια".

Αντίθετα με τα σχόλια του Bloy, η Williams και οι συμπρωταγωνιστές της ξέρουν το τέλος, αποκάλυψε. Επίσης έχει καταφέρει με επιτυχία να κρατήσει την πλοκή μυστική απ' όλους τους ανθρώπους στη ζωή της -εκτός από τη μητέρα της. "Έστειλα στη μαμά μου το σενάριο [παρά το ότι] μας είπαν να μην τα δώσουμε σε κανέναν," είπε. 

Βέβαια, η Williams άφησε να τη ξεφύγει ο μήνας που θα κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν του GoT, "Τελειώνουμε τα γυρίσματα το Δεκέμβριο και το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο [2019]," είπε σε μία συνέντευξη στο Metro τον περασμένο μήνα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα