UPDATE #NOW

Τηλεριάλιτι γυρίζει στη Μύκονο η Lindsay Lohan


1 Αυγούστου 2018

20170525_zaa_d20_1080.jpg

Η H Lindsay Lohan επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση συμμετέχοντας σε τηλεριάλιτι που γυρίζεται στη Μύκονο και θα μεταδοθεί από το δίκτυο MTV το 2019, όπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα.

Η μικρή αυτοκρατορία που έχει εγκαθιδρύσει στην παραλία Καλό Λιβάδι του κυκλαδίτικου νησιού λέγεται «Lohan Beach House», ενώ το ριάλιτι θα ονομάζεται «Lohan Beach Club» – τόση πρωτοτυπία…

Ήδη, η 32χρονη ηθοποιός έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του «Lohan Beach Club», αλλά και ένα βίντεο-teaser, κατά τη διάρκεια του οποίου, η ίδια αφηγείται την επιχειρηματική της περιπέτεια στην Ελλάδα, ενώ δηλώνει στους θαυμαστές της: «Ετοίμασε τις βαλίτσες σου, MTV, πηγαίνουμε Μύκονο!».

Η πολλά υποσχόμενη κινηματογραφική καριέρα της Lohan καταστράφηκε έπειτα από μια σειρά προβλημάτων που είχε με τον νόμο, τα οποία σχετίζονταν με την κατάχρηση ουσιών. Η Lohan είναι εδώ και χρόνια το «αγαπημένο» κορίτσι των παπαράτσι, καθώς την έχουν απαθανατίσει σε δεκάδες άκομψες, μεθυσμένες και σε καταστάσεις εκτός ελέγχου πόζες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.