UPDATE #NOW

Alexandra Stepanova: Η χορεύτρια καλλιτεχνικού πατινάζ που εμφανίστηκε με διάφανο κορμάκι και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο


The Jennettes

30 Ιανουαρίου 2019

stepanova2.jpg

Η Ρωσίδα πατινέρ Alexandra Stepanova έχει βάλει φωτιά στα διαδικτυακά σχόλια μετά την τελευταία της εμφάνιση στο European Championships Gala Show. Η Stepanova χόρεψε με τον παρτενέρ της Ivan Bukin φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο κορμάκι το οποίο ήταν διάφανο.

To χορευτικό ζευγάρι έκανε μια συναισθηματική χορογραφία στο ρώσικο τραγούδι “The Candle was Burning", αφηγούμενοι πειστικά μια ερωτική ιστορία. Την προσοχή όμως τράβηξε λιγότερο η θερμή χορογραφία και περισσότερο το απολύτως στενό και σχεδόν see-through κορμάκι που φορούσε η Stepanova και γινόταν ακόμα πιο διάφανο κάτω από τα έντονα φώτα των προβολέων. Μπορεί η Stepanova να μην ήταν εντελώς γυμνή, αλλά το outfit ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, και το internet δεν το άφησε ασχολίαστο.

"Tην επόμενη φορά να χορέψουν γυμνοί", έγραψε ένας σχολιαστής.

"Νομίζω ότι έχω δει περισσότερο γυμνή τη Stepanova από όσο την έχει δει η μαμά της τώρα τελευταία", έγραψε κάποιος άλλος.

Μερικοί αναρωτήθηκαν μήπως απλώς επρόκειτο για λάθος που οι πατινέρ δεν είχαν ελέγξει πριν βγουν στη σκηνή, ενώ οι περισσότεροι τους συνεχάρηκαν για την υπέροχη performance τους, που τους χάρισε το ασημένιο μετάλλιο.

Δείτε ακόμη:Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο