UPDATE #NOW

Ετοιμαστείτε για πολλά δάκρυα, έρχεται το σίκουελ του P.S. I Love You


The Jennettes

14 Μαρτίου 2019

rexfeatures_1609399a.jpg

Σε περίπτωση που πιστεύατε πως η αγάπη σας για τον Gerard Butler είχε ξεπεραστεί, ετοιμαστείτε να νιώσετε τεράστια νοσταλγία, αφού το αγαπημένο ρομαντικό δράμα του 2007, P.S. I Love You πρόκειται να έχει συνέχεια (ή τουλάχιστον γραπτή συνέχεια).

Η συγγραφέας Cecelia Ahern ανακοίνωσε πρόσφατα πως έχει γράψει το σίκουελ του παγκόσμιου bestseller στο οποίο βασίστηκε η ταινία P.S. I Love You. "Έχω σημαντικά νέα!" έγραψε η Ιρλανδή συγγραφέας στο Twitter. "Έγραψα το σίκουελ του PS I Love You - με τίτλο Postscript. To Postscript θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου στην Αγγλία και την Ιρλανδία. Ελπίζω να καλωσορίσετε ξανά την Holly...και τον Gerry... και θα είναι όσο συγκινητικό ήταν και για εμένα".

 

Η Ahern κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο το 2004, το οποίο ακολουθεί το χαρούμενο ζευγάρι Holly και Gerry (με την Hilary Swank και τον Butler). Δυστυχώς, ο Gerry μαθαίνει πως έχει όγκο στον εγκέφαλο και πεθαίνει, αφήνοντας τη Holly να μαζεύει τα κομμάτια της κατεστραμμένης τους ζωής. Ευτυχώς, η θλίψη τους θεραπεύεται, όταν εκείνη ανακαλύπτει πως ο Gerry της άφησε ενός είδους δώρο για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει την απώλειά του: 10 γράμματα που περιλαμβάνουν λόγια από την καρδιά του και έχουν όλα την υπογραφή "P.S. I Love You".

Ετοιμάζουμε τα χαρτομάντηλα.

 

Δείτε ακόμη: 10 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ