UPDATE #NOW

H Apple θα κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ


The Jennettes

30 Αυγούστου 2019

H Apple θα κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ

Η Αpple είναι διάσημη για την αυστηρότητά της με τις πολιτικές επιδιόρθωσης. Προσφάτως άρχισε να προειδοποιεί τους πελάτες να μην αντικαθιστούν τις μπαταρίες των iPhone τους σε τεχνικούς που δεν είναι μέρος του πιστοποιημένου προγράμματος της Apple. Η εταιρεία αντιτίθεται μάλιστα ανοιχτά στους νόμους ορισμένων πολιτειών των ΗΠΑ, οι οποίοι επιδιώκουν να δώσουν στους καταναλωτές το νομικό δικαίωμα να επισκευάζουν τις συσκευές τους χωρίς να εμπίπτουν στις πολιτικές εγγύησης της κάθε εταιρείας.

Τώρα όμως, η εταιρεία κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ. Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει σε ανεξάρτητες επιχειρήσεις επισκευαστών να αποκτήσουν επίσημα εξαρτήματα της Apple, και υλικό εκπαίδευσης ώστε να παρέχουν υπηρεσίες εκτός εγγύησης. Αυτές οι επιχειρήσεις χρειάζονται τουλάχιστον έναν τεχνικό ο οποίος θα έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα πιστοποίησης.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν τουλάχιστον να αντικαθιστούν την μπαταρία ή την οθόνη του iPhone τους με αυθεντικά ανταλλακτικά Apple, και να νιώθουν αρκετά σίγουροι, χωρίς να χρειάζεται να βρουν έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple.