Η ανιδιοτελής αγάπη του 6 μηνών Teo και του σκύλου του προσπαθεί να βάλει τέλος στο μίσος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες

The Jennettes
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Ο μικρός Teo και ο σκύλος του, Samson, με τις αγκαλιές τους και την αγάπη τους χωρίς όρια, προσπαθούν να δώσουν ένα τέλος στο μίσος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τη δολοφονία του αφροαμερικανού, George Floyd.

Ο Samson διασταύρωσης golden retriever με poodle, αγκαλιάζει και ποζάρει συνεχώς μαζί τον έξι μηνών Teo. Η μητέρα του Teo δημοσίευσε ένα video με την τρυφερή αγκαλιά τους, συνοδευόμενο από ένα συγκινητικό μήνυμα: «Αυτό που χρειάζεσαι είναι μόνο αγάπη. Δυστυχώς, επικρατεί πολύ μίσος τις τελευταίες ημέρες, αλλά η αγάπη πρέπει να επικρατήσει. Είναι εύκολο να δείχνεις την θετική πλευρά με σκυλάκια και μωράκια, καθώς αντιπροσωπεύουν την ανιδιοτελή αγάπη και δεν υπάρχει καμία κριτική. Όταν φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί, θέλεις να είναι ευτυχισμένο και να έχει υγεία. Αλλά είναι σημαντικό να μιλάμε από νωρίς για τα φυλετικά προνόμια και να τα μεγαλώνουμε με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Όχι μόνο σε περιόδους κρίσης, αλλά κάθε ημέρα».

https://instagram.com/p/CA5gB5opxOr/