UPDATE #NOW

Cleo: Η ιστορία του 4χρονου Labrador που έφτασε μετά από 97 χιλιόμετρα στο παλιό σπίτι των ιδιοκτητών του


The Jennettes

22 Ιουλίου 2020

Cleo: Η ιστορία του 4χρονου Labrador που έφτασε μετά από 97 χιλιόμετρα στο παλιό σπίτι των ιδιοκτητών του

Η ιστορία της Cleo, του 4χρονου Labrador που είχε χαθεί πρόσφατα από το Olathe του Kansas, και έφτασε μόνο του στην προηγούμενη κατοικία των ιδιοκτητών του στο Lawson του Missouri, προκαλεί παγκόσμια συγκίνηση, καθώς όταν έφτασε εκεί, "απλά καθόταν και περίμενε κάποιον" να πάει κοντά του.

Η Cleo διένυσε για την ακρίβεια, περίπου 100 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στο παλιό σπίτι των ιδιοκτητών της, από όπου είχαν μετακομίσει πριν σχεδόν δύο χρόνια. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο CNN, ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Missouri, ο Colton Michael, "Η γυναίκα μου κι εγώ επιστρέφαμε από τη δουλειά μας όταν ανακαλύψαμε έναν σκύλο να μας περιμένει στη μπροστινή βεράντα του σπιτιού μας. Απλά, καθόταν εκεί και περίμενε κάποιον".

https://instagram.com/p/CC4YzAWJln7/

Παρόλο που η Cleo δεν φορούσε κολάρο, ο Michael σκέφτηκε ότι το σκυλί είναι πολύ περιποιημένο για να είναι αδέσποτο. Μετά το σκανάρισμα για τσιπ, ο Michael κατάφερε να συλλέξει πληροφορίες για το όνομα του ιδιοκτήτη του σκύλου. "Η γυναίκα μου τότε θυμήθηκε ότι το όνομα του ιδιοκτήτη του ήταν ίδιο με το επώνυμο του προηγούμενου ιδιοκτήτη του σπιτιού μας", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Michael.

Τότε, ο ίδιος αναζήτησε τον παλιό ιδιοκτήτη του σπιτιού του, στο Facebook, και τότε είδε πως είχε κάνει μια ανάρτηση, που έλεγε πως ο σκύλος τους είχε εξαφανιστεί μια εβδομάδα πριν. "Του είπα ότι είχαμε βρει τον σκύλο του, αλλά όταν του είπα ακριβώς τη διεύθυνσή μας, έμεινε άφωνος"!

Η Cleo είχε διανύσει 97 χιλιόμετρα από το Kansas μέχρι το Missouri για να βρει τους ιδιοκτήτες της, σύμφωνα με το KMBC. Το ταξίδι ωστόσο, δεν ήταν τόσο εύκολο, καθώς το Labrador έπρεπε να διασχίσει έναν ποταμό ή μια γέφυρα με μεγάλη κίνηση μέχρι τον τελικό προορισμό του παλιού του σπιτιού.

Παρά τις αντιξοότητες του ταξιδιού, ο ιδιοκτήτης της δηλώνει πλέον περιχαρής που ξαναβρέθηκε με την Cleo, καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος, είναι "τα πάντα για εκείνους".

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ people