UPDATE #NOW

Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το «Ιασώ», έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Κικίλια και το νεογέννητο μωρό τους


The Jennettes

12 Ιανουαρίου 2021

Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το «Ιασώ», έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Κικίλια και το νεογέννητο μωρό τους

Το απόγευμα της Τρίτης (12/1), η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο «Ιασώ», έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, αλλά και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον νεογέννητο γιο τους. 

Το ζευγάρι που πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του παιδιού τους ανήμερα των Χριστουγέννων, μίλησε και στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του μαιευτηρίου, με τον υπουργό Υγείας να αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Πριν λίγες ώρες, η Τζένη έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.«Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει ένα χαριτωμένο βρεφικό φανελάκι που είχε τη στάμπα "Kikilias Junior" και τον αριθμό 1, για να θυμίσει το μπασκετικό παρελθόν του μπαμπά του, Βασίλη Κικίλια.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits