UPDATE #NOW

Η Τζένη Μπαλατσινού σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο DownTown


The Jennettes

3 Απριλίου 2021

Η Τζένη Μπαλατσινού σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο DownTown
Η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας με μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Downtown.

Η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας με μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο DownTown.

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, η Τζένη Μπαλατσινού, παραχώρησε στο DownTown μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας με την Βένια Καραγιάννη για τα πάντα. Από την «καρμική» σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, τον σύντομο χωρισμό τους και την επανασύνδεση, την δύσκολη χρονιά που πέρασε και τα θέματα υγείας, μέχρι την πιο όμορφη στιγμή: Τη γέννηση του «Κικίλια Junior».

Αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο χειρουργείο που έκανε η κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου στην Αμερική μετά το τροχαίο και την αντίδραση της όταν έμαθε γι' αυτό.

«Ήμουν έγκυος τριών μηνών όταν έπρεπε να ταξιδέψω στην Αμερική με πολύ μεγάλο ρίσκο, για να βρεθώ δίπλα στη μεγάλη μου κόρη, την Αμαλία. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα τηλέφωνο που χτυπάει και σου λένε από την άλλη γραμμή πως το παιδί σου, που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης, είχε ένα σοβαρό τροχαίο και μπαίνει για επέμβαση ενώ εσύ βρίσκεσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Θυμάμαι πως άκουσα τη φωνή της για ένα λεπτό πριν μπει στο χειρουργείο και μετά λιποθύμησα. Ως γονιός όμως έχεις ευθύνη και η ευθύνη είναι καταλυτική απέναντι στον φόβο».

«Έχω βιώσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή η χρονιά που μας πέρασε ήταν για μένα η πιο δύσκολη απ' όλες. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκριθεί με τα θέματα υγείας. Ήταν μια χρονιά με πολλά απρόοπτα περιστατικά στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Η μητέρα μου πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας και παρέμεινε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο, όπου κανείς δεν πίστευε ότι θα έβγαινε νικήτρια».

Περιγράφοντας το πρώτο διάστημα του δεσμού τους αναφέρει πως όλα έγιναν σε σύντομο χρόνο. Μάλιστα η ίδια αναφέρει ότι κατά την περίοδο ενός σύντομου χωρισμού, κατάλαβαν από κοινού ότι δεν γίνεται να ζουν χωριστά.

«Με τον Βασίλη έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα κάποιον πολύ γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια», αναφέρει.

«Μπορείς να πεις πως ήταν και καρμικό να βρεθούμε. Πήγαμε για ένα φαγητό και εκεί είπε όλα τα σωστά. Είναι φίλος μου και γελάμε πολύ. Και το πιο σημαντικό επικοινωνούμε με τα μάτια», δηλώνει η Τζένη Μπαλατσινού.

jenny.gr

Αποκάλυψε επίσης τον πολύ τρυφερό τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση γάμου. Όπως είπε, «Συνέβη πολύ γλυκά, στον καναπέ, έπειτα από πολύ Νetflix, πολύ τρυφερά μου είπε: “Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;”».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ερχομό του γιου του ζευγαριού, περιγράφοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, το «προαίσθημα» που είχε, αλλά και την «καθολική ευφορία» που νιώθει, με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο.

jenny.gr

«Aνά δεκαετία κάνω και ένα παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία για αυτό που ζούμε. Είχα προαίσθημα ότι θα είναι ένας δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη ΜΕΘ νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί», είπε.

«Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο».

Δείτε ακόμη:

Οι πιο όμορφες στιγμές της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr