UPDATE #NOW

Βραβεία Emmy: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες – Ποιες σειρές ξεχωρίζουν


14 Ιουλίου 2021

Βραβεία Emmy: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες – Ποιες σειρές ξεχωρίζουν

Οι σειρές «The Crown» και «The Mandalorian» συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα Βραβεία Emmy, την υψηλότερη διάκριση για την τηλεόραση, που ανακοινώθηκαν σήμερα. Η εταιρεία παραγωγής HBO/HBO Max συνολικά συγκέντρωσε 130 υποψηφιότητες, ξεπερνώντας όλα τα υπόλοιπα δίκτυα, και ακολουθεί το Netflix Inc μόλις με μία λιγότερη, στις 129.

Το περίβλεπτο βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς διεκδικούν μεταξύ άλλων η βρετανική σειρά «The Crown» (συνολικά έχει 24 υποψηφιότητες, πολλές εκ των οποίων για τους πρωταγωνιστές της), το ρομαντικό δράμα εποχής «Bridgerton» του Netflix και το «Pose» που αναφέρεται στην αφροαμερικανική και λατινοαμερικανική κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Είκοσι τέσσερα βραβεία διεκδικεί επίσης η σειρά επιστημονικής φαντασίας «The Mandalorian» της Disney+.

Η κωμωδία «Ted Lasso» της Apple TV+, για μια αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που την προπονεί ένας Αμερικανός, συγκέντρωσε 20 υποψηφιότητες. Στην κατηγορία της καλύτερης κωμωδίας θα βρει απέναντί της τη σειρά μυστηρίου «The Flight Attendant» και το «Hacks», για τη ζωή μιας ντίβας του Λας Βέγκας και τη σχέση της με τη νεαρή βοηθό της.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα στο Reader.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr