UPDATE #NOW

Μάθαμε τα πάντα για το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola που έφτασε στην Ελλάδα!


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2021

Μάθαμε τα πάντα για το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola που έφτασε στην Ελλάδα!
Έξι πόλεις της Ελλάδας είχαν τη χαρά να ζήσουν την εμπειρία του εμβληματικού φορτηγού της Coca-Cola και να γίνουν κομμάτι ενός πολύ σημαντικού σκοπού! Τελευταία στάση, η Αθήνα!

Πάντα υπάρχει κάτι αισιόδοξο στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Κάτι η λάμψη από τους στολισμούς, κάτι οι ωραίες μυρωδιές σε σπίτια και καταστήματα, κάτι τα εκθαμβωτικά χρώματα... Όλα μας φέρνουν ένα χαμόγελο στα χείλη!

Ειδικά τα διάφορα και λαμπερά χρώματα. Το κόκκινο, ας πούμε, είναι από τα πιο χαρακτηριστικά της όμορφης αυτής περιόδου! Το συναντάμε παντού: σε στολίδια, διακοσμήσεις, γιρλάντες, σκουφάκια, στον Άη Βασίλη, στην Coca-Cola! Από παιδιά, έχουμε συνδέσει το μεγάλο αυτό brand με τα Χριστούγεννα και οι καμπάνιες του είναι πάντα από τις πιο αγαπημένες. Ποιος δεν θυμάται, άλλωστε, το... εντυπωσιακό φορτηγό της με τον Άη Βασίλη να «περνά» μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασής του και να το κοιτά έκθαμβος;

Σκέψου τώρα να έχεις τη δυνατότητα να δεις - επιτέλους - από κοντά και να ζήσεις την φανταστική αυτή εμπειρία! Και πόσο πιθανό είναι να συμβεί αυτό; Πολύ! Το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola βρίσκεται στην Ελλάδα και το αποκορύφωμα του συναρπαστικού ταξιδιού του στη χώρα μας θα γίνει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Golden Hall.

Εκεί, θα μπορέσεις να συνεισφέρεις σε ένα σπουδαίο σκοπό, να ψωνίσεις, να απολαύσεις το αγαπημένο σου αναψυκτικό, αλλά και να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα.

Coca-Cola και «Μπορούμε» ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Συνήθως τις περιόδους των εορτών μας πιάνει μια παραπάνω ευαισθησία, όσον αφορά το κοινό καλό, και ο καθένας αναζητά τρόπους για να προσφέρει σε συνανθρώπους του. Η Coca-Cola σού δίνει τη δυνατότητα να βάλεις το λιθαράκι σου στην κοινωνία, όπως το κάνει κι εκείνη, και να βοηθήσεις για ένα σπουδαίο σκοπό.

Συγκεκριμένα, ενώνει τις δυνάμεις της με το «Μπορούμε», μεταφέροντας ένα μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, σώζοντας και προσφέροντας μερίδες φαγητού σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό, στη διάρκεια του ταξιδιού του, πραγματοποίησε στάσεις σε επιλεγμένα σημεία λιανικής κάθε πόλης, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες ασφαλείας που ορίζουν οι αρμόδιες Αρχές, και έδωσε σε χιλιάδες ανθρώπους την ευκαιρία να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν, συνεισφέροντας στον καλό αυτό σκοπό. Η δράση αυτή συνεχίζεται και στην Αθήνα. Και πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Με κάθε φωτογραφία του καθένα από εμάς, η εταιρία σώζει και προσφέρει μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας. Στόχος να ξεπεραστούν οι 1.000.000 μερίδες φαγητού, που θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, σε συνεργαζόμενους με το «Μπορούμε» φορείς, στις 7 πόλεις από όπου έχει περάσει το φορτηγό. Επιπλέον, ανήμερα των Χριστουγέννων, η Coca-Cola θα προσφέρει 500 εορταστικά γεύματα σε συνανθρώπους μας, σε συνεργασία με το ΚΥΑΔΑ.

«Βρες το στον δρόμο»!

Photo Credits: Μάνος Περδικάκης

Όσο για τον διαγωνισμό; Για να σε βάλουμε κατευθείαν στο... ψητό: Λέγεται «Βρες το στο Δρόμο» και το κοινό έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει το εντυπωσιακό όχημα των 18 μέτρων, και παράλληλα να κερδίσει ένα τρομερό έπαθλο. Για κάποιες ώρες της ημέρας, το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο όχημα της Coca-Cola πραγματοποιεί τις βόλτες του σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι καταναλωτές καλούνται να το εντοπίσουν και να το φωτογραφίσουν, αφού ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο Instagram, με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο φορτηγό λοιπόν, πριν φτάσει στην Αθήνα, άρχισε το ταξίδι του στην Ελλάδα από τις 26 Νοεμβρίου και πέρασε από έξι πόλεις.

Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα και Κόρινθος φιλοξένησαν το εμβληματικό φορτηγό σε διάφορα επιλεγμένα σημεία λιανικής και ο κόσμος μπόρεσε να το θαυμάσει, αλλά και να συμμετέχει στη δράση του «Μπορούμε».

Το #realmagictourGR φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της διαδρομής του και περιμένει άπαντες να γίνουν μέρος μιας μεγάλης γιορτής στο Golden Hall.

Η κορύφωση στο Golden Hall

Η Αθήνα είναι ο τελευταίος σταθμός του χριστουγεννιάτικου φορτηγού, αφού από τις 13 Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει τις βόλτες του στους δρόμους της πρωτεύουσας και σταθμεύει καθημερινά σε επιλεγμένα σημεία.

Επίσης, από τις 19 έως τις 31 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και μια σειρά από εκπλήξεις θα περιμένει το κοινό. Εκεί, θα μπορείς να:

  • Φωτογραφηθείς μαζί με το εμβληματικό όχημα στο photobooth και να συνεισφέρεις στο στόχο του 1.000.000 μερίδων φαγητού
  • Η φωτογραφία σου να αποτελέσει μέρος ενός ψηφιακού collage - έκπληξη
  • Να γράψεις και να ρίξεις την ευχή σου στο χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο για τη νέα χρονιά για τους συνανθρώπους μας που θα λάβουν τα εορταστικά γεύματα
  • Να αγοράσεις δώρα για τους αγαπημένους σου στο Coca-Cola Pop-Up Store, που θα βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου. Στο ειδικά διαμορφωμένο Pop Up Store μπορείς να περιηγηθείς σε έναν exclusive χώρο και να βρεις σπάνια και αναμνηστικά δώρα Coca-Cola.

Γίνε μέρος του #realmagictourGR και νιώσε την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων!

Website | Facebook | Instagram