Μετά τα Παράσιτα, ο Bong Joon Ho σκηνοθετεί τον Robert Pattinson σε sci-fi θρίλερ

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας που θέλουμε σίγουρα να δούμε

Δύο χρόνια μετά την κορεάτικη ταινία Παράσιτα, που σάρωσε τα Όσκαρ και εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, ο σκηνοθέτης Bong Joon Ho βρήκε το επόμενο project του αλλά και τον πρωταγωνιστή του.

Το "Mickey7" θα βασιστεί στο μυθιστόρημα του Edward Ashton, το οποίο δεν έχει καν κυκλοφορήσει. Θα εκδοθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αλλά ο σκηνοθέτης γνωρίζει για αυτό εδώ και λίγο καιρό. Όταν διάβασε το προσχέδιο πριν τις γιορτές, συναντήθηκε με ηθοποιούς που βρίσκονται στα 30s τους και είναι στην πρώτη γραμμή. Σαν τον Robert Pattinson, ο οποίος εντυπωσίασε τον Bong Joon Ho και ένιωσε ότι είναι ιδανικός για τον ρόλο.

Πρόκειται για έναν αναλώσιμο υπάλληλο σε μία επανδρωμένη αποστολή που έχει σταλθεί στον παγωμένο πλανήτη Niflheim για να τον αποικίσει. Όταν έρχεται η στιγμή για μία τρομερά επικίνδυνη, έως και αυτοκτονική αποστολή στον πλανήτη, το πλήρωμα στέλνει τον Mickey. Όταν πεθαίνει, αναγεννάται σε ένα νέο σώμα, αλλά η μνήμη του μένει άθικτη. Έπειτα από 6 θανάτους, ο Mickey7 κατανοεί τους όρους της συμφωνίας και γιατί του δόθηκε αυτή η θέση.

Όταν εξαφανίζεται και θεωρούν ότι είναι νεκρός, τον αντικαθιστούν με έναν νέο κλώνο, τον Mickey8. O Mickey7 πρέπει να τον κρατήσει κρυφό από το υπόλοιπο πλήρωμα, ενώ ταυτόχρονα οι συνθήκες στον Niflheim γίνονται όλο και χειρότερες. 

Ακούγεται μία τρομερά ενδιαφέρουσα ιστορία και ο Κορεάτης σκηνοθέτης είναι μάλλον ο καταλληλότερος για να τη γράψει και να τη σκηνοθετήσει. Ο Pattinson ακούγεται εξαιρετική επιλογή, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το trailer.