Πώς να διαβάζετε τα μηνύματα στο Instagram χωρίς να φαίνεται το "διαβάστηκε"

Unsplash/Georgia de lotz

Υπάρχουν τρόποι και είναι πολύ εύκολοι

Έρχονται τα μηνύματα στο Messenger και το Instagram και πολλές φορές δεν θέλουμε να τα ανοίξουμε για να μην φανεί ότι τα διαβάσαμε και αγνοήσαμε τον αποστολέα (ή μπορεί και να το θέλουμε).

Μπορεί ας πούμε να σε ενοχλεί ο/η πρώην, να έχεις την περιέργεια να το διαβάσεις αλλά να μην θες να δώσεις καμία συνέχεια στην κουβέντα. Κι όμως, σε περίπτωση που αναρωτιόσουν, υπάρχουν τρόποι να ανοίξεις τα DMs χωρίς να φαίνεται ότι το έκανες.

Οι απλοί τρόποι

Αν έρχεται ειδοποίηση πάνω στην οθόνη και το μήνυμα είναι πολύ μικρό, το διαβάζεις άνετα. Αν όχι υπάρχει κι άλλος εύκολος τρόπος, ανάλογα με το αν έχεις iPhone ή Android.

Αν έχεις iPhone, πας στα notifications της οθόνης και πάτα πάνω παρατεταμένα. Έτσι δεν ανοίγει το μήνυμα αλλά το διαβάζεις κανονικά. Το ίδιο και με το Android. Πατάς το κάτω βελάκι δίπλα στην ειδοποίηση.

Ο άλλος τρόπος είναι να κάνεις από πριν restrict τον αποστολέα από πριν. Έτσι δεν χρειάζεται να τον κάνεις unfollow ή block. Απλώς περιορίζεις τη μεταξύ σας αλληλεπίδραση και τα μηνύματα πηγαίνουν στα requests, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται όταν μπαίνεις και τα διαβάζεις.

TAGS