UPDATE #NOW

Ζέτα Δούκα -Μαρία Ζαφειράτου: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στα Gazzetta Awards


JTeam

12 Μαΐου 2022

Ζέτα Δούκα -Μαρία Ζαφειράτου: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στα Gazzetta Awards
Οι παρουσιάστριες της βραδιάς έφεραν την δική τους λάμψη στα βραβεία με τα εντυπωσιακά looks τους δια χειρός Άγγελου Μπράτη

Gazzetta Awards, πραγματοποιήθηκαν για 7η χρονιά για να βραβεύσουν τα πιο σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού, όπως τα επέλεξαν οι αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site στην Ελλάδα. Αυτή η απονομή ωστόσο ήταν και η πιο ξεχωριστή, καθώς ήταν η πρώτη που παρουσιάστηκε live, με τους νικητές και τους λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το «παρών» στο κτήριο της ΕΟΕ, την «καρδιά» της Ολυμπιακής Επιτροπής που φιλοξένησε τη διαδικασία.

Εκτός από την μοναδική βραδιά των Gazzetta Awards by NIVEA MEN ξεχώρισαν και τα βραβεία που δόθηκαν στους καλύτερους της χρονιάς, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να παραλαμβάνουν στα χέρια τους συγκινημένοι το βραβείο με τον κεραυνό που σχεδίασε η Caroline Rovithi, που συμβολίζει τη δυναμη και την δημιουργία.

To Gazzetta μετέτρεψε τα βραβεία σε μία πραγματική γιορτή, όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού συναντιούνται.

Φυσικά οι παρουσιάστριες της βραδιάς έφεραν την δική τους πηγαία λάμψη στα βραβεία δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Ο λόγος για την ηθοποιό Ζέτα Δούκα και την δημοσιογράφο Μαρία Ζαφειράτου που εντυπωσίασαν με την κομψή εμφάνιση τους και το χαμόγελό τους. Εμείς τρυπώσαμε στο backstage των βραβείων για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισης τους.

Τα φορέματα των δύο γυναικών είχαν την υπογραφή του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή Άγγελου Μπράτη. Ένα αιθέριο, μάξι halter neck φόρεμα, σε σκούρο μπλε για την Ζέτα Δούκα και ένα φωτεινό μουσταρδί κίτρινο, μίντι, slip dress για την Mαρία Ζαφειράτου. Τα δύο φορέματα εντυπωσίασαν μέσα από την απλότητα τους και τα δύο όμως επεφύλλασαν μία έκπληξη στην πλάτη. Το φόρεμα της κυρίας Δούκα είχε ανοιχτή πλάτη, με τις δύο λεπτές τιράτες να διασταυρώνονται και να καταλήγουν σε έναν χαλαρό φιόγκο ψηλά στο ύψος της μέσης. Όσο για την πλάτη τους φορέματος της κυρίας Ζαφειράτου, αποθέωνε την ασσυμετρία μέσα από το αρχαιοελληνικού στιλ ντραπέ. Οι συλλογές του fashion designer άλλωστε χαρακτηρίζονται από μία αρχιτεκτονική ρευστότητα και ιδιαίτερα προσεγμένη τεχνική, με την Αρχαία Ελλάδα να αποτελεί πάντα βασική πηγή έμπνευσης για εκείνον.

Αποτέλεσμα, δύο εξαιρετικά φορέματα που αποθέωναν την minimal κομψότητα και δεν στερούνταν σε πολυτέλεια και glam, ιδανικά για την εκδήλωση.

Οι λεπτομέρειες ήταν εκείνες που έκαναν την διαφορά και στα δύο looks, με τα παπούτσια του STATHIS SAMANTAS ** να διαδραματίζουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο και να ολοκληρώνουν με το μοντέρνο twist που χαρακτηρίζει την δημιουργική του ματιά, τα δύο looks.

H Ζέτα Δούκα συμπλήρωσε ένα ζευγάρι ιδιαίτερα σκουλαρίκια σε απόχρωση του μπλε δια χειρός Αρσένη Βιλντιρίδη, ενώ το μακιγιάζ της με το επιβλητικό smokey eye επιμελήθηκε η Γεωργία Φιλιππά.

Οι δύο κυρίες ομόρφυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, η οποία στοιχιματίζουμε ότι θα είναι το ίδιο λαμπερή.

** Όλα τα designs STATHIS SAMANTAS είναι διαθέσιμα με 10% έκπτωση αποκλειστικά για τις subscribers του Exclusive Benefits