UPDATE #NOW

Οι Pet Shop Boys ήταν, είναι και θα είναι τα πιο κουλ αγόρια της pop


JTeam

29 Ιουνίου 2022

Οι Pet Shop Boys ήταν, είναι και θα είναι τα πιο κουλ αγόρια της pop
Λίγες ημέρες μετά την συναρπαστική εμφάνισή τους στο Glastonbury, οι Pet Shop Boys, το πιο συναρπαστικό και διαχρονικό ντουέτο στην ιστορία της ποπ κουλτούρας, έρχονται στο Release την Πέμπτη 30 Ιουνίου -κι εμείς ανυπομονούμε να τους ακούσουμε από κοντά

Εδώ και περίπου τέσσερις δεκαετίες, οι Pet Shop Boys μάς έχουν χαρίσει μερικά από τα πιο θρυλικά pop κομμάτια όλων των εποχών. Οι μελωδίες τους είναι «κολλητικές», χωρίς όμως να πέφτουν στην παγίδα των εφήμερων mainstream pop κομματιών, ενώ οι στίχοι τους πάντα έξυπνοι, καυστικοί, ειρωνικοί όσο πρέπει.

Μόνο με τους Pet Shop Boys θα χορεύεις και παράλληλα θα χαμογελάς μέσα σου γιατί «έπιασες» κάτι που μάλλον δεν περίμενες να ακούσεις σε ένα dance κομμάτι.

Από το 1984 και το πρώτο τεράστιο hit τους «West End Girls», ο Neil Tennant και ο Chris Lowe έχουν καταφέρει να συνδυάσουν όσο λίγοι την κοινωνικοπολιτική σάτιρα με την electro-pop. Ούτε στιγμή δεν έχουν ξεχάσει την «αποστολή» τους: να γράφουν κομμάτια που ανεβάζουν την pop σε υψηλότερα επίπεδα, να κάνουν pop επίκαιρη και παράλληλα διαχρονική.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr