Wednesday: Η οικογένεια Addams επιστρέφει από τον Tim Burton (και το trailer είναι αυτό που περιμέναμε)

Η σειρά που περιμέναμε για τη Wednesday Addams, καταφτάνει στις 23 Νοεμβρίου

 Αυτό το trailer ήρθε να μάς θυμίσει γιατί αγαπάμε τον Tim Burton. Αν και θα βλέπαμε σίγουρα μία σειρά που εξιστορεί τη ζωή της Wednesday Addams, ο σκηνοθέτης ξέρει πολύ καλά πώς να αναδεικνύει περιθωριακούς χαρακτήρες, μετατρέποντάς τους σε ήρωες παραμυθιών. 

Η Jenna Ortega είναι το νέο it-girl και μάλλον εξαιρετική επιλογή για Wednesday. Και σε περίπτωση που σου λείπει η Christina Ricci, που έγραψε ιστορία σε αυτόν τον ρόλο, θα τη δούμε ως Ms. Thornhill, μία από τις καθηγήτριες της Ακαδημίας Nevermore, το οικοτροφείο όπου φοιτά η σκοτεινή κόρη των Addams. Στο ίδιο trailer, αποκαλύπτεται και η ταυτότητα του αγαπημένου μας θείου Fester. Ο Fred Armisen από το Saturday Night Live.

«Κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτό το μέρος. Και όχι επειδή είναι σχολείο», λέει η Wednesday στο trailer, και γρήγορα ανακαλύπτει ότι υπάρχει ένα τέρας που δολοφονεί και εκείνη πρέπει να λύσει το μυστήριο. «Η Wednesday βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με ένα κορίτσι, εντελώς αντίθετο από εκείνη. Η Enid λατρεύει τα χρώματα, την k-pop, είναι φιλική, φωτεινή και ζωηρή. Η σχέση τους τελικά γίνεται ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια αυτής της σειράς», ανέφερε ο συν-δημιουργός Alfred Gough.

Στο πάνελ του Comic Con, όπου και παρουσιάστηκε το επίσημο trailer της σειράς, η πρωταγωνίστρια Jenna Ortega, μίλησε για τον ρόλο και το αν τη βοήθησε η Ricci, ως γνώστρια. «Νομίζω ότι θεώρησε ότι δεν θα με βοηθήσει το να μιλήσει για τη δική της θέση, πριν από 30 χρόνια, και συμφωνώ σε αυτό. Αν και είναι ο ίδιος χαρακτήρας, μιλάμε για πολύ διαφορετικές πραγματικότητες».

Η μουσική των Rolling Stones «ντύνει» το εντυπωσιακό trailer, και εμείς ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα στο Netflix, στις 23 Νοεμβρίου.