ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Christina Ricci ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για τη νέα καμπάνια του Marc Jacobs


The Jennettes

24 Νοεμβρίου 2021

Η Christina Ricci ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για τη νέα καμπάνια του Marc Jacobs
Η Wednesday Addams πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs

Την γνωρίσαμε ως Wednesday Addams στο Addams Family.

Η Christina Ricci κατάφερε από πολύ νωρίς, μέσα από τους ρόλους της, να αποτυπωθεί στην μνήμη μας ως μια cult φιγούρα.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι ο Marc Jacobs μόλις επέλεξε την «Wednesday» -την οποία υποδήθηκε με τεράστια επιτυχία η Christina Ricci- για να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία του καμπάνια με τίτλο Heaven. Σήμερα, στα 41 της χρόνια, η Ricci ποζάρει για τον οίκο ενώ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Για την καμπάνια φορά μια χαριτωμένη, πολύχρωμη ζακέτα με αστέρια και μαύρα μίνιμαλ εσώρουχα. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα μισά μισά και χτενισμένα σε στιλ 60s, ενώ το μακιγιάζ της περιλαμβάνει τονισμένα με γκριζομπλε σκιά μάτια.

Σχεδιασμένο από τη μακροχρόνια συνεργάτιδα του Jacobs, Danielle Emmerson, το aesthetic inspo φαίνεται να έρχεται από την cult ταινία Buffalo '66 (1998) στην οποία η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον ρόλο της νεαρής Layla, που απάγεται από τον Vincent Gallo και αναγκάζεται να προσποιηθεί ότι είναι η γυναίκα του.

Με το Heaven να κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2020, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, ο Marc Jacobs έχει επιστρατεύσει μια σειρά από cult φιγούρες για να πρωταγωνιστήσουν στις καμπάνιες του. H Ricci έρχεται να προστεθεί στους Kate Moss, Teezo Touchdown, Pink Pantheress και τον θρυλικό frontman των Placebo, Brian Molko.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.