UPDATE #NOW

Η Φόνισσα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του Παπαδιαμάντη


JTeam

4 Νοεμβρίου 2022

Η Φόνισσα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του Παπαδιαμάντη
Πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων για την κινηματογραφική μεταφορά της «Φόνισσας» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία Εύας Νάθενα, με πρωταγωνίστριες τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Μαρία Πρωτόπαππα

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη ταινία «Η Φόνισσα», μεταφορά της ομότιτλης αριστουργηματικής νουβέλας του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη μεγάλη οθόνη, από την Tanweer Productions, σε συμπαραγωγή με τη View Master Films και την COSMOTE TV. Η Εύα Νάθενα βρίσκεται στο σκηνοθετικό τιμόνι και η Κατερίνα Μπέη υπογράφει το διασκευασμένο σενάριο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε τις διακεκριμένες ηθοποιούς Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Μαρία Πρωτόπαππα.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι: Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, Στάθης Σταμουλακάτος, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Μαξούρη, Όλγα Δαμάνη, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλης Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσορτέκης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

Τα γυρίσματα αναμένεται να λάβουν χώρα στην Αθήνα, τη Λακωνική Μάνη, την Κρήτη και την Σκιάθο, τόπο καταγωγής του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr