UPDATE #NOW

Ed Sheeran: Δωρίζει ένα εκατομμύριο λίρες για να βοηθήσει παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική


JTeam

7 Νοεμβρίου 2022

Ed Sheeran: Δωρίζει ένα εκατομμύριο λίρες για να βοηθήσει παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική
Ο Βρετανός τραγουδιστής γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κανείς μέχρι να φτάσει στην κορυφή, γι’ αυτό και αποφάσισε να δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε παιδιά που θέλουν να βάλουν την μουσική στην ζωή τους

Ο Ed Sheeran είναι αναμφισβήτητα ένας καταξιωμένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός που όμως δεν ξεχνά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ώσπου να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή, αλλά και τον αντίκτυπο που είχε – και έχει- η μουσική στη ζωή του. Γι΄αυτό και θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί όλους εκείνους τους νέους και φιλόδοξους μουσικούς να μην παρατήσουν το όνειρο τους, αλλά να συνεχίσουν με πάθος ασχολούνται με την τέχνη τους.

Η φιλοσοφία του να προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στον κόσμο της μουσικής τον έχουν οδηγήσει σε μια γενναιόδωρη πράξη τα τελευταία πέντε χρόνια που έχει χορηγήσει 500 χιλιάδες λίρες στο φιλανθρωπικό ίδρυμα “Framlingham Foundation Trust“, το οποίο έλαβε το όνομα του από την μητροπολιτική κομητεία Suffolk, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Αυτή τη φορά έρχεται να προσφέρει ξανά στο ίδρυμα, με ένα νέο υπέρογκο ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου λιρών. Η απόφασή του να στηρίξει την τοπική κοινωνία από όπου και κατάγεται προέκυψε από την υποστήριξη που ο ίδιος αισθάνεται πως έλαβε από τον συγκεκριμένο τόπο κατά τα πρώτα του βήματα στον χώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr