UPDATE #NOW

Πριγκίπισσα Diana: 32 νέες επιστολές από τις μέρες του χωρισμού της - «Έχω γονατίσει»


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2023

Πριγκίπισσα Diana: 32 νέες επιστολές από τις μέρες του χωρισμού της - «Έχω γονατίσει»
Splash News
Βγαίνουν σε δημοπρασία 32 επιστολές, οι οποίες αποκαλύπτουν πόσο δύσκολα περνούσε τη περίοδο του χωρισμού από τον Κάρολο

32 επιστολές της πριγκίπισσας Diana βγαίνουν σε δημοπρασία και αφορούν την περίοδο χωρισμού της με τον (βασιλιά, πλέον) Κάρολο. Με ειλικρίνεια η Diana μιλά για τη λύπη της σχετικά με το διαζύγιο, αφήνοντας αιχμές κατά της βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα έκανε λόγο για απομόνωση και εξέφραζε τους φόβους της ότι το τηλέφωνό της παρακολουθείται.

Οι 32 επιστολές, που τίθενται σε δημοπρασία, χρονολογούνται από τα τέλη του 1995 και καθ΄ όλη τη διάρκεια του 1996, έχοντας παραλήπτες το ζευγάρι Σούζι και Τάρεκ Κέισεμ.

Οι Κέισεμ κράτησαν κάποιες από τις πιο προσωπικές και εμπιστευτικές επιστολές και τις άλλες τις βγάζουν στο σφυρί.

Σε ένα γράμμα με ημερομηνία 28 Απριλίου 1996, η πριγκίπισσα Diana ακύρωσε επίσκεψή της στην όπερα λόγω της πίεσης που βίωνε με τον χωρισμό της.

«Περνάω πολύ δύσκολες στιγμές και η πίεση είναι σοβαρή και έρχεται από όλες τις πλευρές. Είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά και σήμερα έχω γονατίσει. Απλά λαχταράω να περάσει το διαζύγιο, καθώς το πιθανό κόστος είναι τεράστιο», έγραφε.

Jenny.Gr
Splash News

Στις 2 Δεκεμβρίου 1995 - την επομένη της ημέρας που η βασίλισσα Ελισάβετ, συμβούλευσε τον Κάρολο και την Diana να χωρίσουν, η Diana έγραψε: «Μπορεί να με έχουν περιγράψει ως πεταλούδα, αλλά δεν θέλω να πετάξω μακριά από αυτή την υπέροχη οικογένεια». Αναφερόταν στην οικογένεια Κέισεμ, τους οποίους ευχαρίστησε για την συμπαράσταση.