UPDATE #NOW

Η Shakira μετακόμισε στο Μαϊάμι και έχει νέο πρόσωπο στη ζωή της


JTeam

29 Μαρτίου 2023

Η Shakira μετακόμισε στο Μαϊάμι και έχει νέο πρόσωπο στη ζωή της
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια λέει το μεγάλο αντίο στην Ισπανία και φτιάχνει το μέλλον της στο Μαϊάμι

Αφού τα είπε, αφού ξέσπασε, έκλαψε, αφού προσπάθησε μάταια να βρει παρηγοριά στον ώμο της πεθεράς της -η οποία επίσης την πλήγωσε, η Shakira φαίνεται πως είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και να αφήσει πίσω της όσα την πλήγωσαν και όσους την πρόδωσαν. 11 χρόνια σχέσης, οικογένειας και γάμου ήταν αυτά, μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και στην έντονη διαμάχη Shakira-Pique, που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους τον Ιούνιο του 2022.

Τα όσα συνέβησαν μετά τον χωρισμό, τα γνωρίζουμε. Ένα τραγούδι άλλωστε, ήταν αρκετό για να φέρει αποκαλύψεις μιας ολόκληρης ζωής. Όμως αρκετά με το δράμα, ώρα για μια νέα αρχή. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η Shakira μετακόμισε οριστικά στο Μαϊάμι και φαίνεται πως είναι σε νέα σχέση εδώ και μερικούς μήνες.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φαίνεται πως η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει βρει ένα νέο πρόσωπο, το οποίο γνώρισε στο Μαϊάμι και διατηρούν επικοινωνία και επαφές, εδώ και 4 μήνες περίπου».

Παρά το γεγονός πως δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το νέο πρόσωπο, είχε γίνει γνωστό πως η τραγουδίστρια αφού κανόνιζε την επιμέλεια των παιδιών και το περιουσιακό μοίρασμα της περιουσίας που είχε με τον Pique, θα μετακόμιζε στις ΗΠΑ. Κάπως έτσι, η Shakira αφήνει πίσω της την Ισπανία και τα δράματα, κάνοντας το μεγάλο βήμα για μια νέα αρχή και μια νέα σχέση στη ζωή της.

TAGS