UPDATE #NOW

Ο Harry Potter θα γίνει τηλεοπτική σειρά από το HBO Max


JTeam

4 Απριλίου 2023

Ο Harry Potter θα γίνει τηλεοπτική σειρά από το HBO Max
@Warner Bros
Στο νέο project θα συμμετέχει και η J.K. Rowling

Σύμφωνα με πηγές του Bloomberg, η εταιρεία παραγωγής Warner Bros Discovery, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία, προκειμένου να φέρει στις οθόνες μας την τηλεοπτική σειρά του Harry Potter.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως η εταιρεία είναι πολύ κοντά στο να «κλείσει το μεγάλο deal» και να φέρει στις τηλεοπτικές οθόνες το show ως reboot. Τα επεισόδια θα είναι φυσικά εμπνευσμένα αποκλειστικά από τα βιβλία της J.K. Rowling -επομένως δεν μιλάμε για κάποιο spin-off, αλλά για τα γεγονότα όπως ακριβώς αναγράφονται στα βιβλία της σειράς.

Το Variety προσέγγισε και τη διάσημη συγγραφέα και εκπρόσωπο της εταιρείας παραγωγής, ωστόσο και οι δυο πλευρές αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε κάποιο σχολιασμό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η Rowling θα επιβλέπει τη σειρά και θα βρίσκεται στο δημιουργικό κομμάτι του project. Ωστόσο, δεν θα είναι εκείνη που παίρνει τις τελικές αποφάσεις για το γύρισμα. Βέβαια, μετά τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με την JK Rowling και το αναίτιο μίσος που εκφράζει διαρκώς για τους τρανς ανθρώπους, δεν ξέρουμε πόσο σοφή είναι η ιδέα της Warner Bros Discovery και του HBO να την συμπεριλάβει στη δημιουργική διαδικασία. Ειδικά την ώρα που σχεδόν όλοι οι φαν του Harry Potter σύμπαντος (που δεν τους λες μικρό καταναλωτικό κοινό) της έχουν γυρίσει την πλάτη. Θα μάθουμε σύντομα όμως.

Η σειρά θα προβάλλεται αποκλειστικά μέσα από την streaming υπηρεσία του HBO max.