CELEBRITIES

Daniel Radcliffe: Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο «Harry Potter»


JTeam

26 Μαρτίου 2023

Daniel Radcliffe: Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο «Harry Potter»
Splash Ideal Images
Ο Daniel Radcliffe θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Το γύρο του Internet κάνει η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής του Harry Potter θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας με την σύντροφό του, Erin Darke με την οποία είναι σε σχέση εδώ και 10 χρόνια. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Kill Your Darlings» το 2013 και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς!

Ο 33χρονος Radcliffe μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Darke και παλαιότερα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί της. «Έχω μία πραγματικά όμορφη ζωή. Είμαι με τη σύντροφό μου σχεδόν μία δεκαετία πάνω κάτω.»

Στο περιοδικό Newsweek είχε δηλώσει: «Θέλω τα παιδιά μου – αν και εφόσον αποκτήσω–να έρχονται στα backstage των ταινιών μου.»

«Ένα όνειρο θα ήταν να έρθει σε ένα κινηματογραφικό πλατό και να λέει: «Θεέ μου, θα ήθελα πολύ να σπουδάσω κάτι καλλιτεχνικό, θα ήθελα να είμαι στο συνεργείο.»

«Δεν θα ήθελα το παιδί μου να είναι διάσημο. Τα κινηματογραφικά sets είναι υπέροχα μέρη. Πολλές φορές μπορεί να είναι τέλεια εμπειρία για τα παιδιά, αλλά στην πραγματικότητα έχει και μια δύσκολη πλευρά, τη διαχείριση της φήμης».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.