UPDATE #NOW

Selena Gomez: Έντονος διαπληκτισμός στη συναυλία της Beyonce - Ο λόγος που έγινε έξαλλη


JTeam

30 Μαΐου 2023

Selena Gomez: Έντονος διαπληκτισμός στη συναυλία της Beyonce - Ο λόγος που έγινε έξαλλη
@selenagomez
Σπάνια έκρηξη θυμού από τη διάσημη τραγουδίστρια

Όλα αυτά τα χρόνια που η Selena Gomez βρίσκεται στη διεθνή σκηνή (και είναι αρκετά), έχει αποδείξει την ευγενική, ήρεμη και ανθρώπινη προσωπικότητα της. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές όπου έχει αναφερθεί στην προσπάθειά της να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο και πιο συμπονετικό, μέσα από την επιρροή που έχει στο κοινό.

Σχεδόν ποτέ δεν την έχουμε δει να θυμώνει, να φωνάζει, και πόσο μάλλον να τσακώνεται. Ήρθε όμως και αυτή η στιγμή, που όπως φαίνεται κάποιος την έβγαλε εκτός εαυτού -άνθρωπος είναι και αυτή.

Συγκεκριμένα η Gomez βρέθηκε στο Παρίσι για τη συναυλία της Beyonce. Φτάνοντας όμως, φάνηκε αναστατωμένη, προβληματισμένη και έπειτα άρχισε να φωνάζει σε έναν φύλακα. Ο τσακωμός τράβηξε την προσοχή πολλών παρευρισκόμενων, με κάποιους να σπεύδουν να καταγράψουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τι προκάλεσε όμως την έκρηξη της Gomez;

Οι περισσότεροι ισχυρίζονται πως η Selena εξοργίστηκε όταν ένας σωματοφύλακας απομάκρυνε με βίαιο τρόπο έναν θαυμαστή που την πλησίασε, ενώ άλλοι αμφιβάλλουν πως αυτός ήταν ο λόγος που φώναζε η Gomez. Η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το περιστατικό, ωστόσο να σημειωθεί πως η Selena δεν είναι η μόνη διάσημη που επιτέθηκε εναντίον του προσωπικού ασφαλείας της αυτόν τον μήνα. Την περασμένη εβδομάδα, η Taylor Swift διέκοψε την ερμηνεία κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Φιλαδέλφεια για να υπερασπιστεί έναν θαυμαστή της.