UPDATE WHAT'S NEW

Η Τάμτα “συνάντησε” την ultra-premium vodka CÎROC σε μια μοναδικά playful και fashionable φωτογράφιση


12 Απριλίου 2019

cl8b5107a.jpg

H ultra-premium vodka CÎROC βρέθηκε ξανά στα φώτα της κάμερας, παρέα με την υπέροχη καλλιτέχνιδα και fashion icon Τάμτα, αναδεικνύοντας την χαρακτηριστικά παιχνιδιάρικη προσέγγισή τους απέναντι στη πολυτέλεια σε μία μοναδική φωτογράφιση!

Η Τάμτα με το τόσο fashionable στυλ της, πρωταγωνιστεί σε μια φωτογράφιση που στήθηκε σε ένα playful σκηνικό, εμπνευσμένο από την πρόσφατη συνεργασία της Cîroc με τον οίκο Moschino. Σε πλήρως καλοκαιρινό mood, η Τάμτα ποζάρει και δηλώνει #CîrocYourWorld.

Η συνεργασία της CÎROC με την Τάμτα εντάσσεται σε μία χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα και celebrations που βρίσκει την ultra premium vodka CÎROC στα πιο hot fashion happenings του κόσμου, όπως στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, στο χειμερινό setting της Cortina στην Ιταλία και στο Trancoso της Βραζιλίας για το celebration της έλευσης του νέου έτους.

Η CÎROC σταθερά πιστή στα ραντεβού της με την μόδα συνεργάστηκε φέτος με τον οίκο Moschino, σε μια τολμηρή, νέα ερμηνεία στην έννοια της σύγχρονης πολυτέλειας. Δύο brands ήρθαν κοντά με μια κοινή, χαρακτηριστικά παιχνιδιάρικη, προσέγγιση απέναντι στη μόδα. Μια συνεργασία που οδήγησε στην διάθεση μιας ειδικά σχεδιασμένης limited edition φιάλης vodka CÎROC που έχει κλέψει παγκοσμίως τις εντυπώσεις και πρωταγωνίστησε και στην φωτογράφιση με την Τάμτα.

Η Τάμτα με το μοναδικό της στιλ ως fashion icon της εποχής μας, που ξεπερνάει τα όρια του καθιερωμένου, διάλεξε τρία διαφορετικά outfits σε απόλυτα παιχνιδιάρικο match με τα set ups, επιδεικνύοντας ότι πολυτέλεια σημαίνει να «παίζεις» στους δικούς σου ρυθμούς!

Τα outfits που η Τάμτα διάλεξε με τη γνωστή style expert Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ήταν δημιουργικά, εκκεντρικά και πολύ παιχνιδιάρικα. Το ιδιαίτερο ταλέντο της Τάμτα ταυτίστηκε με το μοναδικό στιλ της vodka CÎROC και του οίκου Moschino.

Η Τάμτα δήλωσε: «Μου αρέσει να φοράω οτιδήποτε εκπέμπει δυναμισμό και έχει «χαρακτήρα». Με το στιλ μου εκφράζομαι, θέλω να περνάω όμορφα και να διασκεδάζω, γι’ αυτό μου ταιριάζει απόλυτα η playful προσέγγιση που έχει η vodka CÎROC.»

Αυτή η μοναδική γιορτή που αναδεικνύει τη μοναδικότητα και δημιουργικότητα αποτυπώνεται και στο πολυτελές design της limited edition φιάλη της vodka CÎROC, που παρουσιάστηκε το φθινόπωρο. H φιάλη σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τον Jeremy Scott, creative director της Moschino και συνδυάζει τις iconic χρυσές αλυσίδες του οίκου Moschino με εκκεντρικά χρυσά γράμματα και το μοναδικό γαλάζιο χρώμα της vodka CÎROC.

Τα outfits που προτίμησε η Τάμτα έχουν neon αποχρώσεις, πτυχώσεις, διαφάνειες και θυμίζουν την δεκαετία των 80s. Αναμφισβήτητα, ξεχωρίζει με το στυλ της, συνδυάζοντας με το δικό της ανατρεπτικό τρόπο, χρώματα και αξεσουάρ, επιμένοντας σε ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της.

H Τάμτα με αυτή τη φωτογράφιση μεταμορφώνεται μέσα από το στιλ και αναδεικνύει την προσωπικότητά της. Όπως και η CÎROC x Moschino, η Τάμτα έχει ένα μοναδικό και στιλιστικά παιχνιδιάρικο στιλ που θα σε διασκεδάσει.