VIDEO

«Mother Nature» : Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ για τη φύση με τη φωνή της Julia Roberts


The Jennettes

21 Φεβρουαρίου 2020

«Mother Nature» : Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ για τη φύση με τη φωνή της Julia Roberts

«Είμαι εδώ για περισσότερο από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια. 22.500 φορές περισσότερο από εσάς. Δεν χρειάζομαι στα αλήθεια τους ανθρώπους. Αλλά οι άνθρωποι χρειάζονται εμένα. Ναι, το μέλλον σας εξαρτάται από μένα. Όταν ανθίζω, ανθίζετε. Όταν καταρρέω, καταρρέετε. Έχω θρέψει πλάσματα πιο μεγάλα και πιο τρανά από εσάς. Και έχω εξαφανίσει πλάσματα πιο τρανά από εσάς» λέει με την κοφτή φωνή της, η διάσημη ηθοποιός, Julia Roberts, στο βίντεο «Mother Nature».

Μπορεί το ντοκιμαντέρ να είναι από το 2014, πάντα όμως είναι επίκαιρο και μας κάνει να αναρωτιόμαστε για πολλά πράγματα. Tο video που ακολουθεί με την πολύ οικεία και αναγνωρίσιμη φωνή της Roberts, καθηλώνει. Mιλά για τη μεγάλη μητέρα- φύση, η οποία παίζει τον καθοριστικότερο ρόλο στις ζωές όλων μας. Γιατί, παρά το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιούμε, οι ζωές όλων μας εξαρτώνται απόλυτα από εκείνη.

Μία ομάδα από διάσημες προσωπικότητες όπως η Julia Roberts, ο Edward Norton, η Penelope Cruz κ.α έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να στείλουν στο ευρύ κοινό ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για το περιβάλλον.