VIDEO

«Mother Nature»: Το συγκλονιστικό video με τη φωνή της Julia Roberts είναι πιο επίκαιρο από ποτέ


The Jennettes

21 Μαρτίου 2020

«Mother Nature»: Το συγκλονιστικό video με τη φωνή της Julia Roberts είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

Ο πλανήτης Γη δεν είναι αποκλειστικό μας προνόμιο, τον μοιραζόμαστε με δισεκατομμύρια άλλα πλάσματα και ίσως, αλλάξουμε στάση όταν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μας έχει ανάγκη παρά μόνο εμείς εκείνον.

Αποτελώντας το σπίτι για 10- 14 εκατομμύρια είδη ζωντανών οργανισμών, η Γη είναι ένα μέρος που μας φιλοξενεί μαζί με τόσα άλλα πλάσματα. Το video «Mother Nature» που ακολουθεί, γυρίστηκε το 2014 αλλά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και αξίζει όλοι να το δούμε μία ακόμη φορά, με αφορμή τις συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σήμερα.

Η φωνή που ακούγεται παρακάτω, ανήκει στη μοναδική Julia Roberts, η οποία ως Μητέρα Φύση στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στους ανθρώπους, που θεωρούν δεδομένο τον πλανήτη Γη. Επιβιώνοντας για πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια, ακούμε τη Μητέρα Φύση να λέει, «Δεν χρειάζομαι στα αλήθεια, τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι απεναντίας, χρειάζονται εμένα. Ναι, το μέλλον σας εξαρτάται από μένα. Όταν ανθίζω, ανθίζετε. Όταν καταρρέω, καταρρέετε». 

Η εξάπλωση της πανδημίας που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, είχε πρόσφατα, μια απροσδόκητη συνέπεια στα νερά της Βενετίας.Τα θολά νερά έδωσαν τη θέση τους στα καθαρά με αποτέλεσμα ψάρια και δελφίνια να κάνουν την εμφάνισή τους στα κανάλια της πόλης του ιταλικού Βορρά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο για τη φύση, ο πλανήτης που κατοικούμε είναι το θεμέλιο για τη ζωή όπως την ξέρουμε, και αν δεν θέλουμε να αλλάξει δραματικά, καλούμαστε να δείχνουμε καθημερινά, σεβασμό απέναντί της.

Το video που ακολουθεί, θα είναι πάντα επίκαιρο, ειδικά για τις ημέρες που διανύουμε. Τα λόγια της αγαπημένης ηθοποιού μάς βοηθούν να δούμε την πραγματικότητα υπό μία νέα πτυχή ώστε να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στο περιβάλλον από εδώ και στο εξής.