WELL BEING

Βρήκαμε το μυστικό που κάνει την περιποίηση του μωρού παιχνιδάκι


Εύα Καραμπάτσου

8 Νοεμβρίου 2019

Βρήκαμε το μυστικό που κάνει την περιποίηση του μωρού παιχνιδάκι

Όλες οι μητέρες έχουμε την αγωνία να κάνουμε πάντα το καλύτερο και το πιο σωστό για το μωρό μας. Η ξεκούραση, η χαρά και η χαλάρωση που προσφέρει το μπάνιο στο μωρό μας, το μετατρέπει αυτόματα από καθημερινή ρουτίνα σε απολαυστική τελετουργία.

Το μπάνιο δεν εξασφαλίζει μόνο την υγιεινή, την καθαριότητα και την ευεξία του. Μας κάνει κι εμάς πιο χαρούμενες, παρά τις πολλές μητρικές κι όχι μόνο υποχρεώσεις μας, καθώς απολαμβάνουμε μερικές στιγμές παιχνιδιού και τρυφερότητας. Έρευνες έχουν δείξει ότι το μπάνιο και το μασάζ χαλαρώνει το μωρό, βελτιώνει τις συνήθειες ύπνου και το ηρεμεί, όταν είναι εκνευρισμένο. Εξάλλου, είναι ένας υπέροχος, αλλά και εύκολος τρόπος για να αναπτύξουμε έναν ισχυρό δεσμό με το μωρό μας.

Και κάπου εδώ έρχεται η Μπου, το μικρό ελεφαντάκι που θα μας βοηθήσει να κάνουμε την περιποίηση του μωρού μας πιο εύκολη και ευχάριστη διαδικασία! Το animated παραμύθι θα μετατρέψει σε παιχνιδάκι την καθημερινή του φροντίδα και θα ανοίξει τον δρόμο για νέες περιπέτειες. Πρόσφατα, η PHARMASEPT αποφάσισε να δώσει ζωή στα αγαπημένα μας ελεφαντάκια που βρίσκονται στις συσκευασίες της σειράς Baby Care, δημιουργώντας τις «Ιστορίες της Μπου».

jenny.gr

Το animated παραμύθι αποτελείται από μια σειρά διαδραστικών επεισοδίων στα οποία πρωταγωνιστεί η Μπου, το γνωστό μικρό ελεφαντάκι της σειράς. Στα επεισόδεια αυτά παρουσιάζονται μικρές εκπαιδευτικές αφηγήσεις, που έχουν σκοπό να μάθουν στο μικρό μας πράγματα για την καθημερινή φροντίδα του με ευφάνταστο και ψυχαγωγικό τρόπο.

jenny.gr

Τα δύο πρώτα επεισόδια έχουν ήδη δημοσιευθεί, ενώ σύντομα περισσότερα επεισόδια από τις «Ιστορίες της Μπου» θα είναι διαθέσιμα μέσα από το Facebook, το Instagram και τo YouTube κανάλι της PHARMASEPT.

Η σειρά Baby Care προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεται το μωρό μας με υποαλλεργικά ελεγμένα προϊόντα που περιέχουν αγνές και φυσικές πρώτες ύλες, φυτικά εκχυλίσματα και είναι απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα αρώματα, χρωστικές και συνθετικά.

jenny.gr

Από τη σειρά ξεχωρίζουν το αφρόλουτρο baby mild bath για σώμα και μαλλιά, χωρίς σαπούνι και αλκάλια, η φυσική αδιάβροχη κρέμα baby extra calm cream για την αλλαγή της πάνας, το 100% φυτικό baby extra sensitive bath, ένα πολύ απαλό αφρόλουτρο, εξειδικευμένο για χρήση από την πρώτη ημέρα, καθώς και η ενυδατική κρέμα για το σώμα baby soothing cream και το baby natural oil για την ενυδάτωση του σώματος και της περιοχής της πάνας, αλλά και για το κεφαλάκι τους.

jenny.gr

Πρόσφατα, η εταιρεία πρόσθεσε στη βρεφική σειρά ακόμα δύο εξειδικευμένα προϊόντα, τα baby eye wipes, αποστειρωμένα μαντηλάκια για τον καθαρισμό της οφθαλμολογικής περιοχής, αλλά και το βρεφικό απορρυπαντικό mild laundry detergent για τα ρουχαλάκια του μωρού εμπλουτισμένο με μαλακτικό παράγοντα και οργανικό χαμομήλι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.