WELL BEING

Μήπως η πρωινή σου διάθεση συνδέεται με το πόσο καλά πάει η μέρα σου;


JTeam

26 Οκτωβρίου 2022

Μήπως η πρωινή σου διάθεση συνδέεται με το πόσο καλά πάει η μέρα σου;
Ok, κανείς μας δεν γεννήθηκε πρωινός τύπος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι moody all the time.

Η αλήθεια είναι πως από την διάθεση που έχεις, όταν ξυπνάς το πρωί, φαίνεται και πως θα πάει το υπόλοιπο της ημέρας σου.

Αν ξυπνήσεις χαρούμενη/ος και χαμογελαστή/ός, τότε θα αντιμετωπίσεις λίγο πιο εύκολα τις καθημερινές προκλήσεις. Αν, πάλι, είσαι κακόκεφη/ος, τότε δεν θα έχεις όρεξη για τίποτα και θα σέρνεσαι όλη την ημέρα, μέχρι να επιστρέψεις στο σπίτι σου.

Επειδή η διάθεσή σου καθορίζει πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα - ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις - είναι σημαντικό να έχεις μια καλή και ωραία πρωινή ρουτίνα, που θα σε γεμίζει ενέργεια και θα μπορείς να αντεπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου.

Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει το Neubria Mood. Πρόκειται για το 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα της Neubria, που βοηθάει στη διατήρηση της καλής διάθεσης κι υποστηρίζει τη συναισθηματική και σωματική ισορροπία. Περιέχει 22 βιταμίνες και το βοτανικό μείγμα "Shine Bright", το οποίο περιέχει εκχυλίσματα ασβαγκάντα, κουρκουμά, ροντιόλας και σαφράν, που συμβάλλουν στη συναισθηματική ισορροπία και στη διατήρηση θετικής διάθεσης, για να μην «πέσεις» ποτέ ξανά.

Αν, βέβαια, δεν έχεις καταλάβει ακόμα με τι διάθεση ξυπνάς το πρωί, μπορείς να κάνεις το παρακάτω quiz, για να μάθεις.

Loading...

Ανακάλυψε ΕΔΩ τη δύναμη των συστατικών του Neubria Mood

Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΥΙΖ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ» ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.