WELL BEING FITNESS

4 λόγοι για να γυμναστείτε το πρωί


24 Δεκεμβρίου 2013

Αναζωογονηθείτε και γεμίστε ενέργεια.

Mε τις γιορτές να έρχονται και τα γιορτινά γλυκά να καταφτάνουν στο τραπέζι είναι αναγκαίο να καίτε τις περιττές θερμίδες που καταναλώνετε. Το jenny.gr σας εξηγεί τους λόγους που η γυμναστική είναι καλύτερη τις πρωινές ώρες. Αν είστε βραδινός τύπος, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας.

Ενεργοποίησε τον μεταβολισμό σου

Η πρωινή άσκηση σύμφωνα με την Personal trainer, Μοnica Nelson, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και τον καθιστά έτοιμο να κάψει τις τροφές που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εύκολη αυτοσυγκέντρωση

Συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα στην άσκηση αλλά και αποκτάς καλύτερη αντίληψη στη συνέχεια.

Νιώστε πιο υγιής

Μετά από μια πρωινή άσκηση σύμφωνα με την Monica Nelson, νιώθεις πιο υγιής και φρέσκια. Η πρωινή άσκηση αλλάζει την διάθεση σου και σε κάνει πιο αναζωογονημένη. Σε αυτή την περίπτωση έχεις λιγότερες πιθανότητες ο οργανισμός σου να θελήσει να καταναλώσει ανθυγιεινά φαγητά.

15' άσκηση

Η πρωινή άσκηση δεν χρειάζεται να κρατάει πολύ χρόνο. 15' αρκεί για να δώσεις στον οργανισμό σου ότι χρειάζεται. Αυτός ο λόγος είναι για αυτούς που το πρωινό το θεωρούν βάρβαρο.

Πηγή: Women's Health

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.