WELL BEING FITNESS

Μείνετε fit στις καλοκαιρινές διακοπές


22 Ιουνίου 2015

largekaeya.jpg

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα. Ωστόσο, πόσοι από εμάς έχουμε πάει το καλοκαίρι σε ένα νησί και γυρίσαμε με παραπανίσια κιλά; Έφτασε λοιπόν, η στιγμή να μη πάρετε βάρος αυτό το καλοκαίρι, αλλά και να μη χρειαστεί να απαρνηθείτε τις αγαπημένες σας τροφές.

Είναι η πρώτη μέρα διακοπών και οργανώνεστε για το ταξίδι, μαζί με την ετοιμασία της βαλίτσας, μη ξεχάσετε να φτιάξετε και μερικά σνακ για να πάρετε μαζί σας. Με αυτό τον  τρόπο θα αποφύγετε το φαγητό του πλοίου ή του αεροδρομίου, που συνήθως είναι πλούσιο σε λιπαρά και θερμίδες. Κάνοντας αυτή την επιλογή ήδη ξεκινάτε το ταξίδι σας με μια σωστή νότα. Επίσης, θυμηθείτε να πάρετε και τα αθλητικά σας παπούτσια. Όπου και να πάτε το καλοκαίρι, σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία, να κάνετε περιπάτους αργά το απόγευμα και γιατί όχι και τζόκινγκ, αν θέλετε να κάψετε παραπάνω θερμίδες.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι συνώνυμες με τη θάλασσα, τον ήλιο και το φαγητό. Όντας όμως σε δίαιτα, σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, κάτι που μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να καταπιεστείτε, αρκεί να περιορίσετε τις μερίδες που τρώτε στα εστιατόρια και θα απολαμβάνετε το φαγητό χωρίς τύψεις. Είναι σημαντικό να θυμάστε, ότι το αλκοόλ μπορεί να σας δώσει αρκετές θερμίδες. Και ναι μπορεί να είστε σε διακοπές και να θέλετε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό, όμως θυμηθείτε ότι το μέτρο είναι το κλειδί για μια πετυχημένη δίαιτα.

Αν είστε σε ένα ξενοδοχείο με πισίνα ή μια τοποθεσία κοντά σε μια παραλία, τότε έχετε μια μορφή διασκέδασης και άσκησης μπροστά στα μάτια σας! Βάλτε το αγαπημένο σας μαγιό και πηγαίνετε να κάψετε μερικές θερμίδες. Η κολύμβηση είναι μια θαυμάσια προπόνηση για όλο το σώμα που σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ευεξίας.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, θα περάσετε αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να πάρετε γραμμάριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.