WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι αποκαλύπτουν τα δάχτυλα των ποδιών σας για την προσωπικότητά σας


9 Μαΐου 2019

priscilla-du-preez-98675-unsplash.jpg

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, τα δάχτυλα των ποδιών σας μπορούν πραγματικά να αποκαλύψουν μερικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητά σας.

Για ποιο λόγο όμως τα δάχτυλα των ποδιών; Παρόλο που μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, είναι ένα ζωτικό μέρος του ανθρώπινου σώματος, παρέχοντας την πολύτιμη σε όλους ισορροπία. Χωρίς αυτά δεν θα περπατάγαμε ούτε θα τρέχαμε με την ίδια ευκολία. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα μάθετε τι αποκαλύπτει το σχήμα των δαχτύλων στα πόδια σας για την προσωπικότητά σας.

Τετράγωνα δάκτυλα

Τα τετράγωνα δάκτυλα σημαίνουν ότι και τα πέντε δάκτυλα είναι σχεδόν το ίδιο μήκος, με ένα μεγάλο δάκτυλο που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, σχηματίζοντας ένα τετράγωνο σχήμα. Εάν λοιπόν έχετε το συγκεκριμένο σχήμα είστε ειλικρινείς, πρακτικοί και αναλύετε προσεκτικά κάθε απόφασή σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είστε εξαιρετικοί στην επίλυση των συγκρούσεων.

Εξαιρετικά μικρά δάκτυλα

Είστε πνευματικοί και επαναστάτες. Σας αρέσει η περιπέτεια γι αυτό και βαριέστε εύκολα. Προσπαθείτε να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα και πολλές φορές σας ακολουθούν και όσοι βρίσκονται γύρω σας.

Φαρδιά δάκτυλα με κενό μεταξύ τους

Αγαπάτε τα ταξίδια και αναζητάτε νέες εμπειρίες. Δεν μπορείτε να παραμείνετε ριζωμένοι σε ένα σημείο για πολύ καιρό και είστε πάντα εν κινήσει.

Πόδια πολεμιστών, ένα μακρύ μεγάλο δάκτυλο και τέσσερα άλλα δάχτυλα με σχετικά παρόμοιο μήκος

Είστε πολύ κοινωνικοί και αγαπάτε τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις και τείνετε να εισάγετε θερμά επιχειρήματα πάνω σε θέματα που υποστηρίζετε.

Ρωμαϊκά δάκτυλα

Τα ρωμαϊκά δάκτυλα είναι ένα από τα πιο κοινά σχήματα και αναγνωρίζονται από το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, με κάθε δάκτυλο να είναι μικρότερο από το προηγούμενο. Εάν έχετε ρωμαϊκά δάχτυλα, πιθανότατα είστε φιλικοί και εξωστρεφείς. Έχετε επίσης το ταλέντο να μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμα και τους πιο δύσκολους ανθρώπους. Είστε πρόθυμοι να μάθετε νέα πράγματα και να συναντήσετε νέους πολιτισμούς.

Πόδι φλόγας, όταν το δεύτερο δάκτυλο είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα

Είστε δημιουργικοί και ενεργητικοί, αλλά μερικές φορές αρκετά παρορμητικοί. Έχετε πάντα ενδιαφέροντα σχέδια και διασκεδάζετε τους γύρω σας.

Ένα μικρό τρίτο δάχτυλο

Αυτό σημαίνει ότι είστε χαλαροί, δεν αγχώνεστε σχεδόν ποτέ και απολαμβάνετε να ζείτε μια απλή ζωή.

Μακρύ και ίσιο το τέταρτο δάκτυλο

Ένα μακρύ και ίσιο τέταρτο δάχτυλο δείχνει αγάπη για την οικογένεια, η οποία έρχεται πρώτη στη ζωή σας. Είστε επίσης καλός ακροατής και φίλος.

Μυτερά δάκτυλα

Οι άνθρωποι με μυτερά δάχτυλα είναι συνήθως τα μαύρα πρόβατα της οικογένειας, γιατί πολλοί πιστεύτουν πως είναι απίθανο να επιτύχουν κάτι σπουδαίο στη ζωή τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.