Forest Personality Test: Τολμάς να κάνεις το πιο έγκυρο ψυχολογικό τεστ και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου;

pexels

Το "ψυχολογικό τεστ στο δάσος" σε προκαλεί να φανταστείς τον εαυτό σου να περπατάει (πού αλλού;) στο δάσος.

Το μυαλό μας λειτουργεί μαγικά και υπάρχουν πολλά που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη για το πώς δουλεύει. Τα ψυχολογικά τεστ μας βοηθούν να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά προς αυτό αλλά και προς τον εαυτό μας. 

Το Forest Personality Test είναι ένα από αυτά και θεωρείται ένα από τα πιο έγκυρα ψυχολογικά τεστ που έχουν βγει ποτέ. Πρόκειται για μια περιπέτεια που προκαλεί το μυαλό να σκεφτεί διάφορα, όπως ακριβώς το cube personality test (σε περίπτωση που το έχεις ήδη δοκιμάσει). 

Διαφορετικά, περιγράφεται ως ένα ψυχολογικό ταξίδι αυτοανακάλυψης. Στόχος είναι να δημιουργήσει ένα σενάριο στο μυαλό σου βήμα προς βήμα και στη συνέχεια να βρεις τι σημαίνει για σένα το κάθε μεμονωμένο στοιχείο που χρησιμοποίησες και συμμετείχε ενεργά στη σφαίρα της φαντασίας σου. 

Το "ψυχολογικό τεστ στο δάσος" σε προκαλεί να φανταστείς τον εαυτό σου να περπατάει (πού αλλού) στο δάσος. Μετά ακολουθεί μια σειρά από ερωτήσεις για διάφορες κινήσεις και δραστηριότητες που πρέπει να κάνεις όσο είσαι εκεί. Οι απαντήσεις που θα δώσεις, μαρτυρούν τις αξίες και τα ιδανικά σου στη ζωή. 

Το συγκεκριμένο τεστ έχει ήδη πάρει την έγκριση από τους χρήστες του TikTok καθώς έγινε αμέσως viral με το που ανέβηκε. Στη δημοφιλή πλατφόρμα, πολλοί χρήστες μοιράζονται screenshots για να δοκιμάσουν το τεστ με τον σύντροφό τους και τα αποτελέσματα δείχνουν πολλά όπως λένε, για τη σχέση τους. 

Είμαστε σίγουροι ότι θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ το Forest Personality Test και αν ανήκεις στο πιο εναλλακτικούς υπάρχει και αυτή η version που σε προκαλεί να την τολμήσεις. Προτείνουμε να καταγράψεις πρώτα τις απαντήσεις σου πριν διαβάσεις παρακάτω την ανάλυσή τους. 

Τι σημαίνουν λοιπόν όλα τα στοιχεία που χρησιμοποίησες στο τεστ: 

1. Η συνοδεία σου

Το άτομο, με το οποίο επέλεξες να περπατήσεις μαζί στο δάσος, είναι το πιο σημαντικό στη ζωή σου. 

2. Το ζώο

Το μέγεθος του ζώου που επέλεξες, αντικατοπτρίζει το μέγεθος των προβλημάτων σου. Το πώς του συμπεριφέρεσαι, δείχνει το πώς τα διαχειρίζεσαι. Αν για παράδειγμα δεν φοβάσαι το ζώο, αυτό μαρτυρά ότι δεν φοβάσαι ούτε τα προβλήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. 

3. Το σπίτι

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία εδώ, είναι το μέγεθος του σπιτιού που έβαλες στην απάντησή σου ακριβώς επειδή συμβολίζει τις φιλοδοξίες σου. Αν έχει μάλιστα φράχτη, αυτό δείχνει ότι είσαι πιο κλειστή προσωπικότητα και σου αρέσει να σε προστατεύουν. Αντίθετα, αν το σπίτι σου δεν είναι περιφραγμένο, αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ανοιχτό βιβλίο.

4. Το τραπέζι μες στο σπίτι

Αν η απάντησή σου για το τι ήταν πάνω στο τραπέζι, δεν περιλάμβανε φαγητό, ανθρώπους ή λουλούδια, τότε μάλλον δεν ήσουν το ίδιο χαρούμενος και ικανοποιημένος με τώρα. 

5. Το φλιτζάνι στον κήπο

Aν φαντάστηκες το φλιτζάνι σαν κάτι σκληρό και ανθεκτικό, αυτό φανερώνει την αντοχή σου στη σχέση σου με το άτομο, με το οποίος επέλεξες να είσαι στο δάσος. 

6. Η σχέση σου με το νερό

Το νερό συμβολίζει την επιθυμία σου για σεξ και έρωτα. Αν βούτηξες τα πόδια σου στο νερό, τότε θέτεις αυτή την ανάγκη σε προτεραιότητα, διαφορετικά όχι. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.