WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί δεν θέλει να συγκατοικήσει μαζί σου;


29 Ιανουαρίου 2014

Σκέφτεσαι την συγκατοίκηση με ροζ καρδούλες και συννεφάκια; Τα πράγματα είναι πολύ πιο απολυταρχικά και σπαστικά από ότι θα φανταζόσουν. Είναι έτοιμος να αφήσει πίσω την ελευθερία που του δίνει ο χώρος του;

Μάλλον όχι και οι λόγοι είναι οι εξής:

Η μεταμόρφωση του μπάνιου: Αυτά συμβαίνουν αν μοιράζεστε και οι δύο το ίδιο μπάνιο. Την προηγούμενη μέρα, είχες δίπλα στη λεκάνη Μίκυ Μάους, αντρικά περιοδικά, ακόμη και Λοχαγό Μαρκ. Πλέον έχουν όλα εξαφανιστεί και στη θέση τους έχει εμφανιστεί ένας οδηγός για σωστή αποτρίχωση μπικίνι. Επίσης το μπάνιο είναι γεμάτο από σφουγγαράκια-νούφαρα, έλαια, καλλυντικά που πιάνουν 3 ράφια στο ντουλάπι και μπόλικες σερβιέτες. Τα δικά σου πράγματα έχουν στριμωχτεί σε μια γωνίτσα και το μπάνιο σου μοιάζει με ράφι του Hondos.Καλά να περάσετε.

 Οι καφέδες με τις φίλες: Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που χαίρονται τη θαλπωρή του σπιτιού τους παρέα με ένα καφέ. Το πρόβλημα ωστόσο στη συγκατοίκηση, είναι πως οι γυναίκες κινούνται συνήθως σαν λόχος. Συναντιούνται όλες μαζί. Ετοιμάσου λοιπόν για ατελείωτο μπλα-μπλα, κατάληψη στον καναπέ του σαλονιού, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε βάλουν να τους παραγγείλεις φαγητό. Θα μάθεις εν ριπή οφθαλμού ποια πηδιέται με ποιον, ποια έχει καθυστέρηση, ποια σκύλα πρόλαβε και αγόρασε φόρεμα πριν το πάρει άλλη και ποιους σταρ του Hollywood θέλουν να πηδήξουν. Τα Lexotanil είναι στο δεύτερο ράφι του φαρμακείου.

Ο βιασμός του ποδοσφαίρου: Οι ποδοσφαιρικοί (και όχι μόνο) αγώνες, είναι πολύ σεβαστές καταστάσεις για έναν άντρα. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για σένα, είναι να δείξει κατανόηση. Ωστόσο η μπάλα θα σου βγει από τη μύτη. Ξεκινούν τα ατελείωτα τηλεφωνήματα (σου ζητάει να χαμηλώσεις και την τηλεόραση), ενώ την ώρα που ο Μήτρογλου ετοιμάζεται να σουτάρει σου κάνει νάζια και παράπονα. Σε ένα φανταστικό σκηνικό θα την είχες δεμένη στη καρέκλα και θα την είχες φιμώσει, αλλά τώρα πρέπει απλά να την ανεχτείς. Επίσης μόλις σου έφαγε τα σουβλάκια. Από δω και πέρα μπάλα μόνο σε σπίτι φίλου.

Διαβάστε τους υπόλοιπους στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.