Τα πιο συγκλονιστικά 90 δευτερόλεπτα που έχετε δει ποτέ!

Πέμπτη 6 Μάρτιος 2014

Μπορεί να μην συμβαίνει τριγύρω σου, μα συμβαίνει κάπου στον κόσμο. Στη Συρία, την Ουκρανία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Η φρίκη είναι παντού η ίδια. Πόλεμος! Μια λέξη που προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό.

Το παρακάτω video αποτυπώνει μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά τον τρόμο, τη φρίκη και την καταστροφική ιδιότητα που φέρει η έννοια πόλεμος στη ζωή μιας ολόκληρης γενιάς παιδιών. Η Συρία είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο στις μέρες μας με περισσότερες από 11.000 ψυχές παιδιών να έχουν χαθεί και περισσότερα από 1 εκατομμύριο παιδιά να καταλήγουν να είναι πρόσφυγες.

Ψυχικά και σωματικά τραύματα από τους αέναους βομβαρδισμούς και τα βασανιστήρια συνθέτουν τη ζωή αυτών των μικρών παιδιών που είχαν την ατυχία να γεννηθούν και να μεγαλώσουν στη δύνη του πολέμου.

Το video που ανέβηκε στον ιστότοπο savethechildren, μια οργάνωση που έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της βίας και την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, δείχνει τη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού που γυρίζει ανάποδα μέσα σε 1 ημέρα, όταν και έρχεται αντιμέτωπο με το πολεμικό σκηνικό που βιώνουν καθημερινά τα παιδιά στη Συρία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.