WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αν δεν σας κάνει αυτό που λέει το ζώδιό σας, διαβάστε και τον ωροσκόπο!


5 Φεβρουαρίου 2015

Μυστικές αποκαλύψεις από τους μεγαλύτερους αστρολόγους του εξωτερικού.

Λέων Αυτό το μήνα έχετε επιτυχίες και το νιώθετε. Με την πανσέληνο στις 3/2 ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα και μπορεί να αφορά μία πολύ κοντινή σας σχέση. Οι περισσότερες λιονταρίνες που είναι σε σχέση θα έχουν πολύ καλή επίδραση από την πανσέληνο αυτή και θα κάνουν τα επόμενα βήματα. Αν πάλι είστε μόνες, μπορεί να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο το οποίο μπορεί να αφορά αισθηματικά μπορεί όμως και επαγγελματικά.

Αν μπορείτε να φύγετε και να πάτε ένα μικρό ταξίδι, θα σας κάνει καλό, θα σας ανανεώσει και θα επιστρέψετε πιο ήρεμοι.

Στις 21-22/2 θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα ωραίο ρομαντικό ΣΚ.

Στις 18/2, με τη νέα σελήνη, επικεντρώνεστε στο σύντροφό σας και επαναπροσδιορίζετε τις βάσεις της σχέσεις σας. Μπορεί τα θέματα που σας απασχολούν να έχουν σχέση με κοινές οικονομικές αποφάσεις που θα θέσουν τις βάσεις για το μέλλον σας.

Τα οικονομικά θέματα σας προβληματίζουν όλο αυτό το μήνα και τον επόμενο ακόμα πιο πολύ. Τι να πω, δεν μπορώ να σας πω ψέματα. Τα έξοδά σας αυξάνονται, ιδίως μετά τις 20/2.

Στη δουλειά σας μπορεί να απασχολείστε με κάτι που έχει σχέση με συνεργασίες στο εξωτερικό και πολύ σούρτα-φέρτα με emails, conference calls και ίσως μερικά κουραστικά ταξίδια (φεύγω μεσάνυχτα-επιστρέφω χαράματα).

Λίγο υπομονή ακόμα και μετά τις 20/3 τα πράγματα συμμαζεύονται.

Αν σπουδάζετε ή κινείστε στον ακαδημαϊκό χώρο, τα πράγματα θα πάνε καλά εκεί που δεν το περιμένατε. Μπορεί πχ να προετοιμαστείτε καλά και στο μέλλον να διαπρέψετε στις εξετάσεις σας για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

Γενικά, είναι ένας μήνας που φαίνεται ότι θα σας πάει καλά σε όλα τα επίπεδα.

Παρθένος Κοντά στην πανσέληνο στις 3/2, ένα άτομο που είναι σε ψηλή θέση, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι γυναίκα, θα κάνει σας υποστηρίξει πολύ. Και επειδή η κυρία αυτή είναι διακριτική, μπορεί να μην πάρετε είδηση τις προσπάθειές της. Άλλα άμα το καταλάβετε, σας συμβουλεύω να μην το συζητήσετε με άλλους, να το κρατήσετε μόνο μεταξύ σας.

Αν φαίνεται ότι κινείται κάποιο θέμα επαγγελματικό, δώστε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις και θα το δείτε να ολοκληρώνεται στις αρχές του μήνα.

Ο ανάδρομος Ερμής σας είχε αλλάξει τα φώτα περισσότερο από τα άλλα ζώδια, γιατί είναι ο πλανήτης σας. Σας είχε τρελάνει καθυστερώντας θέματα επικοινωνίας, τηλέφωνα, επαγγελματικά ή κάποια συγκεκριμένα πράγματα που περιμένατε. Όμως μην φοβάστε, γιατί όλες αυτές οι καθυστερήσεις θα αποβούν προς όφελός σας.

Όπου το τοπίο φαίνεται προς το παρόν, αλλά μην ανησυχείτε, θα έρθουν τα ανώτερα στελέχη και θα καθαρίσουν προς όφελός σας. Με το που τελειώνει ο ανάδρομος στις 11/2, η ζωή σας επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Εν τω μεταξύ αναβάλετε όσο μπορείτε συμφωνίες μέχρι τα μέσα του μήνα και μετά.

Θα σκέφτεστε πολύ τον σύντροφό σας και η σχέση σας θα είναι σε φάση ευτυχίας και αρμονίας.

Αν πάλι είστε σε διαδικασία διαζυγίου, η επικοινωνία σας θα πάει ανεπάντεχα καλά και το θέμα θα επιλυθεί με τον φιλικότερο και καλύτερο τρόπο.

Αν είστε σε σταθερή σχέση, ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας, το χώρο που ζείτε γενικότερα. Αφήστε τον/την να πάρει πρωτοβουλίες, θα έχει πρακτικές ιδέες και λύσεις που θα είναι αποτελεσματικές.

Υπάρχει όμως στη μέση και ο Ποσειδώνας που μπερδεύει τα πράγματα, γι’ αυτό φροντίστε να ξεκαθαρίζετε όλα τα θέματα σε λεπτομέρεια (ξέρετε εσείς).

Και κατά τις 21-22/2 πάρτε ένα λαχείο, δεν ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί.

Ζυγός Με το ξεκίνημα του μήνα, καταλαβαίνετε ότι οι φίλοι είναι οι φύλακες άγγελοί σας.

Οι 3/2 θα είναι για σας μία από τις καλύτερες πανσελήνους του χρόνου. Θα σας καλέσουν σε ένα πάρτι ή κοινωνικό γεγονός όπου θα περάσετε πολύ ωραία. Αν δεν πάτε σε πάρτι, κάποιος/α στενός φίλος/η θα έρθει κοντά σας και αυτό θα σας δώσει χαρά και ανακούφιση.

Μπορεί να έχετε από κάπου αλλού μια ευχάριστη έκπληξη. Θα γνωρίσετε νέα και ενδιαφέροντα άτομα.

Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας αρέσει σε ένα κοινωνικό γεγονός, τολμώ να πω ακόμα και στο ευρύτερο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση να συνεργαστείτε με κάποιο άτομο που θα σας προσελκύσει. Το φλερτ αυτό θα εμφανιστεί μετά τη νέα σελήνη, στις 18/2.

Ο ανάδρομος σας είχε αλλάξει τα φώτα στα αισθηματικά, φέρνοντας δυσκολίες στην επικοινωνία ή εμπόδια στη συνάντηση με το άτομο που αγαπάτε πολύ. Όμως ο Ερμής συμμαζεύεται μετά τις 11/2 και όλα τακτοποιούνται.

Αυτοί που μόλις τώρα ξεκινήσατε σχέση, μην πέφτετε με τα μούτρα, περιμένετε πρώτα να γνωρίσετε τον άλλον καλύτερα. Οι αδέσμευτοι μην αφήνετε να σας πιάνει πρεμούρα, όλα θα γίνουν στον καιρό τους.

Αν είστε σε μόνιμη σχέση, μπορεί τον τελευταίο καιρό να είχατε τα πάνω και τα κάτω σας, όμως τώρα τα πράγματα σταθεροποιούνται. Περνάτε πολύ ωραίες στιγμές μαζί, ιδίως το ΣΚ 21-22/2 που είναι ένα από τα καλύτερα ΣΚ για εσάς, καθώς η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης σας συναντιέται με τον αγαπημένο της Άρη πάνω ακριβώς από τον οίκο της σχέσης σας. Τι άλλο να πω πια.

Στα ξενέρωτα τώρα, στη δουλειά έχετε αρκετό τρέξιμο κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Φεβρουαρίου οι οποίες όμως κυλάνε μάλλον ευχάριστα. Σας αναθέτουν καινούργια πράγματα που αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά σας. Μη διστάζετε να προτείνετε τις ιδέες σας στους ανωτέρους σας.

Σκορπιός Άμα αυτή την εποχή σκέφτεστε πόσο θέλετε πολύ να προχωρήσετε επαγγελματικά, να ξέρετε ότι η πανσέληνος στις 3/2 σας φέρνει σημαντικά νέα, απρόσμενα σαν από θαύμα.

Μία γυναίκα που βρίσκεται σε ψηλή θέση μπορεί να σας δώσει μία μεγάλη ευκαιρία, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να επιδιώξετε να την συναντήσετε αφού πιστεύει τόσο πολύ στις δυνατότητές σας.

Σας λέω, είναι η καλύτερη πανσέληνος του χρόνου. Και εκτός από τα επαγγελματικά, σας βοηθάει και στα οικονομικά, όπου σας δίνει την ασφάλεια που αναζητούσατε τόσον καιρό.

Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα βρείτε έναν καινούργιο πελάτη που θα θέλει μόνο εσάς, γι’ αυτό μπορεί τελικά να έχει τη διάθεση να πληρώσει όσα ζητάτε, αφού όμως και εσείς δείξετε κατανόηση και κάνετε κάποια υποχώρηση.

Μπορεί ακόμη να σας προτείνουν μια καινούργια δουλειά στο χώρο της διασκέδασης ή των ακριβών καταναλωτικών αγαθών. Στο στοιχείο σας δηλαδή.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσετε ή να μείνετε εκτός της έδρας σας για αρκετό καιρό, λόγω των επαγγελματικών σας.

Σε κάθε περίπτωση, οποιασδήποτε μορφής και να είναι η δουλειά σας, θα έχετε βοήθεια από άτομα σε ανώτερες θέσεις. Και η νέα επαγγελματική σας κατάσταση θα σας ικανοποιήσει πάρα πολύ. Αυτό θέλατε, αυτό γίνεται.

Περιττό να σας πω, προσοχή στα συμβόλαια μέχρι να έρθει ο Ερμής στα ίσια του στις 11/2. Κάντε ένα πέρα-δώθε με δικηγόρους και ξεψειρίστε τις λεπτομέρειες, για μερικές μέρες ακόμα, κακό δεν κάνει.

Στα αισθηματικά η κατάσταση είχε αρχίσει να βελτιώνεται από τα μέσα Ιανουαρίου και αναμένεται να πάει ακόμα καλύτερα. Έρχεται ο Άρης! Και φέρνει ίντριγκα, ενδιαφέρον και πάθος τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Εσείς είστε ένα από τα ζώδια που θα περάσουν καλά του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς οι Ιχθείς, ζώδιο που σας ταιριάζει πολύ, θα έρθει στον οίκο των αισθηματικών σας. Καλύτερα δεν γίνεται.

Τοξότης Ο Φεβρουάριος σας έρχεται κουτί. Η πανσέληνος στις 3/2 θα ξεκαθαρίσει ένα θέμα που ίσως αφορά ταξίδι, ή μελέτες ή ΜΜΕ ή κάτι νομικό. Τι απ’ όλα δεν ξέρω, πάντως ότι και να’ ναι θα ξεκαθαρίσει. Πάντως αν είναι ταξίδι, θα είναι στο εξωτερικό και σε μακρινή απόσταση.

Αν περιμένετε επαγγελματική βοήθεια, απευθυνθείτε σε μια υψηλόβαθμη γυναίκα, θα σας βοηθήσει όσο πιο πολύ μπορεί. Αν έχετε ανταγωνισμό για μία θέση ή κάποιο επαγγελματικό θέμα στη δουλειά, μην το σκέφτεστε καν, θα τους ξεπαστρέψετε όλους.

Μέσα σε όλα αυτά, είναι ευκαιρία να συμμαζέψετε το σπίτι σας, που τον τελευταίο καιρό το είχατε αφήσει να ξεφύγει. Πετάξτε σας παρακαλώ επιτέλους όλα τα άχρηστα, αδειάστε ντουλάπια, είναι πολύ ανακουφιστικό, θα με θυμηθείτε. Οι φίλοι σας θα μείνουνε με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν τους έχετε συνηθίσει να σας βλέπουν σε φάση τακτοποίησης και αναδιοργάνωσης.

Αν μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε καινούργια πράγματα ή έπιπλα για το σπίτι, περιμένετε να έχουν περάσει μερικές μέρες μετά τον ανάδρομο Ερμή, δηλαδή μετά τις 11/2.

Να ξέρετε ότι μπορεί μέχρι και να μετακομίσετε από τέλος Φεβρουαρίου μέχρι και Μάρτιο. Ακόμα κι’ αν δεν γίνει αυτό, το ανανεωμένο σπίτι σας θα σας φανεί κουκλίστικο και θα αλλάξει τη διάθεσή σας προς το θετικό και αισιόδοξο. Καλέστε μερικούς φίλους για να χαρούν μαζί σας τον καινούργιο σας χώρο, ιδανικό ΣΚ είναι στις 21-22/2.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το ΣΚ (21-22/2) πρέπει οπωσδήποτε να βγείτε και να κυκλοφορήσετε, γιατί οι πιθανότητες να μαγνητίσετε το αντίθετο φύλο είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί.

Αιγόκερως Χε, χε, χε Αιγόκεροι! Στις 3/2, η πανσέληνος είναι πάνω από τον οίκο των οικονομικών σας και σύντομα θα σας έρθουν λεφτά ή ένα ακριβό δώρο. Τα καλά νέα στα οικονομικά μπορεί να έρθουν από διαφορετικές πηγές: Σπίτι ή τράπεζα ή ποσοστά από μία πώληση ή ασφάλιστρα ή από γονείς. Ευτυχώς γιατί είχατε ταλαιπωρηθεί με τόσα έξοδα τον τελευταίο καιρό.

Η πανσέληνος στις 3/2 είναι από τα καλύτερα φεγγάρια του χρόνου, για σας και για αρκετά άλλα ζώδια. Να πάρετε το λότο. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να συμμαζεύονται μέχρι τις 18/2.

Το σπίτι σας ή το μέρος που μένετε σας δημιουργούν αρκετό στρες για πολύ καιρό. Είχατε αρχίσει να συμβιβάζεστε με την ιδέα ότι προς το παρόν δεν υπάρχει λύση γι’ αυτό το θέμα. Όμως το τοπίο ξεκαθαρίζει και η πανσέληνος σας βοηθάει να βρείτε τελικά λύση, φέρνοντας σημαντικά νέα, από το πουθενά. Αν προσπαθούσατε να πουλήσετε ένα σπίτι εδώ και καιρό, τώρα μπορεί να βρεθεί κάτι.

Επίσης ένα άλλο καλό που σας συμβαίνει αυτή την περίοδο, είναι ότι ο Κρόνος, ο πλανήτης που σας προστατεύει, σας φέρνει τη σταθερότητα, την υποστήριξη και την ασφάλεια που είχατε να νιώσετε εδώ και πολύ καιρό.

Για να χαλαρώσετε λίγο από τις ευθύνες που σας ταλαιπωρούν, με την πρώτη ευκαιρία πηγαίνετε μία εκδρομή στην εξοχή, για να πάρετε μια ανάσα καθαρό αέρα και ήλιο. Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι στο πλευρό σας και θα σας προστατεύουν στα αισθηματικά. Καλή περίοδος για το εν λόγω ταξιδάκι είναι του Αγίου Βαλ 14-15/2. Και θα έχετε και τη σελήνη στον Αιγόκερω!

Αν δεν μπορέσατε να φύγετε του Αγίου Βαλ, κάντε το στις 21-22/2 είναι πολύ καλό ΣΚ για όλα τα ζώδια, ειδικά σε θέματα αισθηματικά. Θα με θυμηθείτε.

Υδροχόος Αν είχατε λυσσάξει για δέσμευση στα αισθηματικά σας, η πανσέληνος στις 3/2 σας βοηθάει να το πετύχετε. Και έχει τέτοια θέση (στο Λέοντα που είναι το αντίθετό σας, σε συνδυασμό με τον Δία) που ευνοούν τους δεσμούς και αποτελούν σημάδι ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας είναι πιστό.

Αν κάνετε συζητήσεις για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει πολύ, κρατήστε το στόμα σας κλειστό μέχρι λίγο μετά τις 11/2, να ισιώσει ο ανάδρομος Ερμής, για να αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Μέσα σε αυτό το διάστημα, επανεξετάστε τα συμπεράσματα που έχετε βγάλει όσον αφορά το σύντροφό σας. Γιατί η ξεκάθαρη εικόνα αποτελεί τη σωστή βάση για μία μακροπρόθεσμη σχέση.

Αν είστε παντρεμένοι, τώρα είναι η εποχή για να θέσετε κοινούς στόχους και να τους υλοποιήσετε.

Στις 18/2, με τη νέα σελήνη, θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε καλύτερα για τον εαυτό σας, αυτά που θέλετε και το τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Η ενέργεια της νέας σελήνης ευνοεί τις σχέσεις, άρα όποια θέματα επεξεργαστείτε που αφορούν εσάς, θα επηρεάσουν θετικά και τη σχέση σας.

Αν όμως είστε μόνοι, μπορεί να σας βοηθήσει σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων και νέων συνεργασιών. Και για να επισφραγίσετε μία σημαντική συνεργασία, είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι τις 26/2, όπου ο κυρίαρχος πλανήτης σας ο Ουρανός, θα είναι σε πολύ καλή θέση. Ή ακόμα καλύτερα περιμένετε μέχρι τις 2/3 όπου οι πλανήτες θα βρίσκονται σε ακόμα πιο ευνοϊκές θέσεις.

Παρόλο που ξοδεύετε πολλά αυτό τον καιρό, έρχεται η Αφροδίτη να σας φέρει μερικά οικονομικά δωράκια που θα σας δώσουν μια ανάσα. Αυτό θα γίνει περίπου κατά τις 18/2 με τη νέα σελήνη αλλά και στις 20/3 η ηλιακή έκθλιψη θα ενισχύσει τα οικονομικά σας, το πώς και γιατί δεν ξέρω.

Όμως γενικά στα οικονομικά σας να προσέχετε και να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να μαζέψετε μερικά χρήματα στην άκρη για αργότερα. Θα τα χρειαστείτε για μία μικρή επένδυση που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεφύγετε για λίγο από την πόλη και να πάτε εκδρομή με το αυτοκίνητο σε ένα μέρος που δεν έχει πολύ πράσινο ή είναι περιοχή με πνευματικό ενδιαφέρον…

Ιχθύες Αυτό το μήνα σας έρχεται ο Κρόνος που σημαίνει ότι αυξάνονται οι ευθύνες σας στη δουλειά. Καταπιάνεστε με ένα καινούργιο αντικείμενο που έχει πολλές απαιτήσεις και θα σας ξεπατώσει. Και ακριβώς για όλα αυτά, εσείς έχετε ξετρελαθεί γιατί κάθε καινούργια πρόκληση σας συναρπάζει.

Η καριέρα σας είναι σε συνεχή ανοδική πορεία και κατά το Δεκέμβριο 2017 θα βρεθείτε σε μία πολύ σημαντική θέση, κορυφή στον κλάδο σας. Ακριβώς λόγω αυτού του δυναμισμού σας, κάποιοι σας κοιτάνε με μισό μάτι ή σας κριτικάρουν, όμως μην ξεχνάτε ότι την άλλη πλευρά, κερδίζετε την εκτίμηση και τον σεβασμό των ατόμων που αξίζουν. Οι Ιχθύες αναμένεται να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, οπότε να περιμένετε τέτοιες αντιδράσεις.

Στις αρχές Φεβρουαρίου έχετε πολύ τρέξιμο για να προλάβετε μία προθεσμία για ένα σημαντικό έργο που θα σας φέρει λεφτά. Και μάλιστα πολλά. Αυτό συμβαίνει λόγω πανσελήνου και ξεκινάει από τις 3/2.

Τώρα, όσον αφορά την υγεία σας, συνήθως ασχολείστε με τα θέματα των άλλων και αμελείτε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να έχετε πιο υγιή τρόπο ζωής, αν χρειαστεί να χάσετε μερικά κιλά ή να γυμνάζεστε συχνότερα. Αν έχετε κάποιο σοβαρότερο θέμα, μην έχετε άγχος, μία νέα εξέλιξη, στην επιστήμη ή στην τεχνολογία ή στη θεραπεία που σας δίνει ο γιατρός σας μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που θέλατε να δείτε τόσο καιρό.

Μέχρι μερικές μέρες μετά τον ανάδρομο Ερμή (11/2), κάντε υπομονή και μην καταστρώνετε προγράμματα με αυστηρές προδιαγραφές. Σχεδιάστε έτσι ώστε να αφήνετε περιθώρια για ευελιξία και αλλαγές, τουλάχιστον μέχρι τις 19/2. Από εκεί και μετά έχετε τη βοήθεια της νέας σελήνης.

Η οποία νέα σελήνη στις 18/2 είναι σε καλή θέση με τον Ποσειδώνα και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά. Και ο Ποσειδώνας που είναι ο πλανήτης που σας προστατεύει ενισχύει τη δημιουργικότητά σας, κατεβάζετε νέες ιδέες και αφήνετε ελεύθερη την καλλιτεχνική σας φύση.

Όμως αυτή την περίοδο, θα χρειαστεί να ακούσετε προσεκτικά τις συμβουλές των ανωτέρων σας που έχουν περισσότερη εμπειρία. Για να μην ξεφεύγετε με άτοπα σχέδια που μετά θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε για να τα υλοποιήσετε.

Τα οικονομικά σας είναι πολύ καλά, ιδίως κατά τις 20-23/2.

Στα αισθηματικά τα πάτε θαύμα μέχρι περίπου τις 20/2, αν δεν είστε σε σχέση κοινωνικοποιηθείτε και θα αποκτήσετε νέους θαυμαστές. Αν ακόμα σας ενδιαφέρει μια σχέση από το παρελθόν, επιδιώξτε μία επικοινωνία αφού περάσει ο ανάδρομος Ερμής. Αν πάλι είστε σε σχέση και είστε ευχαριστημένοι, κάντε ένα μικρό ταξιδάκι σε κάποιο μέρος όπου έχετε ξαναπάει στο παρελθόν και σας άρεσε και στους δύο. Θα ανανεώσει τη σχέση σας.

Κριός Ο μήνας ξεκινάει καλά για εσάς, καθώς η πανσέληνος σας φέρνει γούρι στα αισθηματικά σας και τη ρομαντική σας πλευρά. Αν είστε μόνοι, μπορεί τώρα να γνωρίσετε το ταίρι σας από το πουθενά, εκεί που δεν το περιμένετε.

Τα καλά νέα συνεχίζονται. Ο ανάδρομος Ερμής επιτέλους έρχεται στα ίσια του στις 11/2. Όμως, αν σας έχει χαλάσει κάποια ηλεκτρονική συσκευή μην βιαστείτε να την αντικαταστήσετε αυτή την ημερομηνία, περιμένετε να περάσουν μερικές μέρες, για σιγουριά. Αν έχετε ένα φίλο που είχατε χαθεί για καιρό, και ψιλοπαρεξηγηθεί, μετά τον ανάδρομο, υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρείτε. Και στις 18/2 έχουμε νέα σελήνη που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη φιλία. Όμως αυτή την περίοδο, έρχεται ο Ποσειδώνας που σημαίνει ότι μπορεί να μη ξέρετε μερικά σημαντικά γεγονότα και γι’ αυτό μην βιαστείτε να υπογράψετε συμφωνίες, αν δεν έχετε εξαιτάσει όλα τα «ψιλά γράμματα» του συμβολαίου. Στις 19/2, ο αγαπημένος πλανήτης, ο Άρης, μπαίνει για πρώτη φορά μετά από χρόνια στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι αν ορμήξτε προς το στόχο σας, έχετε θετική ενέργεια που σας σπρώχνει και θα επιτύχετε την προσπάθειά σας, γιατί είστε δυναμικός τύπος και δεν δέχεστε το «όχι» σαν απάντηση. Στις 20/2 τα πράγματα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά, γιατί μπαίνει η Αφροδίτη, η σύντοφος του Άρη, στο ζώδιό σας και θα συνεχίσει να σας φέρνει σουξέ μέχρι τις 16/3. Αυτοί οι δύο πλανήτες μαζί είναι σπάνιο φαινόμενο και σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Ταύρος Κι’ εσείς μια χαρά τα πάτε. Έρχεται ο Δίας και σας φέρνει καλή τύχη σε θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας. Και η πανσέληνος στις 3/2 θα σας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ να πάρετε μία σημαντική απόφαση σε αυτά τα θέματα. Μπορεί να μετακομίσετε σε ένα καλύτερο χώρο, ή να βρείτε λύση για ένα θέμα που σας απασχολεί μέσα στο σπίτι σας. Ή σε θέματα αγοραπωλησίας και ενοικίασης. Καλά τα λέω;

Αυτό το μήνα έχετε πολύ κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή, ιδίως από τις 1 έως τις 19/2, όπου οι φιλίες σας παίζουν σημαντικό ρόλο. Στις 25/2 μπορεί να πάτε σε μία σημαντική εκδήλωση. Με τη νέα σελήνη στις 18/2 παίρνει φόρα η δημιουργική πλευρά της δουλειάς σας και ξεδιπλώνετε τα ταλέντα σας (μα ποιοι είστε)! Ακόμα και μέσα στην καθημερινή ρουτίνα, σας εμφανίζονται σημαντικές ευκαιρίες που αν εκμεταλλευτείτε θα επωφεληθείτε αρκετά. Μέχρι τις 11/2 έχουμε ανάδρομο Ερμή και ενδέχεται να σας σπάσουν τα νεύρα σε θέματα πληροφορικής, να χαλάσει το laptop σας (χτύπα ξύλο) ή να μπερδευτείτε στο SAP. Μην χάνετε την υπομονή σας, θα βρεθεί ένα άτομο από το στενό σας επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο έχετε εμπιστοσύνη, θα έρθει να σας βοηθήσει. Στα ερωτικά, μεταξύ 21-22/2, έρχονται άσπρες μέρες, καθώς το ζευγαράκι των πλανητών Αφροδίτη-Άρη έρχονται δίπλα-δίπλα. Αν είστε μόνοι, ενδέχεται να σας κάνουν ένα προξενειό που θα σας αρέσει, κρατηθείτε όμως λίγο πριν πέσετε με τα μούτρα, να σιγουρευτείτε ότι αυτό είναι το κατάλληλο πρόσωπο για σας. Εκτός κι’ αν το έχετε ανάγκη για να ξεφύγετε από ένα παρελθόν που σας ταλαιπώρησε και ακόμα νιώθετε τις συνέπειες αυτής της ταλαιπωρίας. Γενικά, ο μήνας αυτός είναι καλός για εσάς, επιτέλους, δεν χρειάστηκε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα.

Δίδυμος Η πανσέληνος στις 3/2 φέρνει στο προσκήνιο το ταλέντο σας στην επικοινωνία, γραπτή ή προφορική, τη δημιουργικότητα, στη μετάφραση, στο γράψιμο, και ότι άλλο σχετικό. Αυτό θα το προσέξουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα σας δώσουν καλές δουλειές. Ή αν ψάχνετε για δουλειά, μπορεί να εμφανιστεί μία καλή πρόταση.

Στο χρονικό διάστημα μέχρι τις 20/3, μπορεί επίσης να έχετε καλά ανεπάντεχα νέα που θα φέρουν μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Γενικά στα επαγγελματικά σας θα δείτε να ανταμείβονται οι κόποι σας, να σας προσέχουν και να σας δίνουν αξία. Αν επιδιώκεται στο business development, οι περιστάσεις είναι ευνοϊκές για να κερδίσετε νέους πελάτες. Όλα αυτά θα σας ανεβάσουν και θα νιώσετε χαρούμενοι. Μακάρι να ήταν όλος ο χρόνος έτσι!

Από τις 18/2, στον ορίζοντα φαίνεται και ένα επαγγελματικό ταξίδι, ίσως στο εξωτερικό, για τώρα ή για λίγο αργότερα. Αν όχι, θα έχετε συχνή επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό, επίσης και από τα πανεπιστήμια. Μάλιστα! Αλλά για να έχετε work-life balance, χρειάζεστε και διασκέδαση. Οι φιλίες σας ευνοούνται από την παρουσία της Αφροδίτης μετά την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και θα έχετε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό ΣουΚου στις 21-22/2.

Καλύτερα νέα: Αυτό το ΣΚ, αν πάτε σε πάρτυ (είναι και περίοδος αποκριάς) έχετε πιθανότητες να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας γνωρίσουν οι φίλοι σας. Έτσι, μια νέα σχέση, μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά σας απ΄όσο νομίζετε. Οι δεσμευμένοι, μην τρομάζετε, αυτό το ΣΚ θα σας φέρει πιο κοντά με τον άνθρωπό σας. Μην αγοράσετε ηλεκτρονικά, ούτε πρίζα, μέχρι τις 11/2 να φύγει ο ανάδρομος Ερμής. Αν η δουλειά σας είναι τέτοια, ενδέχεται στις 25 ή στις 26/2 να δώσετε μία συνέντευξη. Μην αγχώνεστε, χαλαρά. Έχετε όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρετε. Και το αξίζετε.

Καρκίνος Πολύ καλά νέα και για σας. Δεν το λέω για να σας κολακέψω, μιλάει η επιστήμη. Τα νέα έρχονται με την πανσέληνο στις 3/2, όπου θα πάρετε αρκετά λεφτά. Μπορεί βέβαια να γίνει μεγάλη παρακράτηση φόρου, όμως παρόλα αυτά το ποσό θα είναι αρκετό για να νιώσετε την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι έχετε μία γερή βάση για το μέλλον σας. Σε περίοδο κρίσης, δε νομίζω να περιμένατε καλύτερα νέα.

Και στα επαγγελματικά σας προβλέπονται καλά. Στις αρχές Φεβρουαρίου, θα έχετε μία εποικοδομητική συνάντηση ή μια παρουσίαση σε πελάτη που θα πάει πολύ καλά, με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται και στις 19-20/2, όπου θα έχετε πολύ καλή αξιολόγηση από τους ανωτέρους σας ή τους άμεσους συνεργάτες σας. Βέβαια η Αστρολογία δεν είναι μέντιουμ, μόνο τάσεις δείχνει, που στο χέρι σας είναι αν τις εκμεταλλευθείτε δουλεύοντας σκληρά να έχετε σημαντικά οφέλη. Επιδιώξτε το καινούργιο, σκεφτείτε “out of the box” και για να βρείτε λύσεις και ευκαιρίες.

Αυτά όλα έρχονται για να σας αποζημιώσουν για τα μεγάλα έξοδα που είχατε τον προηγούμενο μήνα, όπου ο ανάδρομος Ερμής σας άλλαξε τα φώτα στις χρεώσεις, πιστωτικές και έξοδα που ξεφυτρώνανε δεξιά-αριστερά. Αλλά μετά τις 11/2, όπου ο Ερμής γυρνάει στον ίσιο δρόμο, τα πράγματα φτιάχνουν και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς.

Κατά το Φεβρουάριο – Μάρτιο μπορεί να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι σχετικό με δουλειά, για ένα θέμα που φαίνεται να αργεί να επιλυθεί. Επιστρατεύστε την υπομονή σας, που έχετε αρκετή, και με αργά και σταθερά βήματα θα το λύσετε το κουβάρι, άσχετο αν σας πάρει πολύ περισσότερο χρόνο απ’ όσο περιμένατε. Το κλειδί είναι η σωστή προετοιμασία, με προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες και εξετάζοντας όλες τις πλευρές. Και αυτό είναι κάτι που εσείς ξέρετε να το κάνετε καλά.

Και τα αισθηματικά σας καλά πάνε, να βρείτε καιρό και έχετε τη δυνατότητα, πηγαίνετε ένα κοντινό ταξιδάκι αναψυχής, θα κάνει καλό και στους δυο σας. Γιατί λόγω της πολλής σας δουλειάς, ο/η σύντροφός σας μπορεί να νιώθει παραμελημένος/η. Αλλά εσείς είστε άνθρωπος με ευαισθησία, θα το καταλάβετε, και θα ενεργήσετε κατάλληλα.

Θα βρείτε περισσότερα άρθρα της στο inocohen.wordpress.com.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.