WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Για να μην μετατραπεί η Νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου σε Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου


11 Φεβρουαρίου 2016

Από την Ino Cohen.

ΜΗ, Τζιζ, Don’t, Achtung! Πώς αλλιώς να το πω, ΜΗΝ πείτε …

στον Κριό: Αποφύγετε οποιοδήποτε θέμα όπου έχετε την παρα-μικρή διαφωνία. Τονίζω το «μικρή», ακόμα και για πχ το αλάτι στο φαγητό. Το χαριτωμένο αυτό ζώδιο έχει την τάση τα τόσα να τα κάνει ΤΟΣΑ. Το πιάσατε;

στον Ταύρο: Στο δρόμο για ένα εστιατόριο που δεν έχετε ξαναπάει, μην ανοίξετε το GPS και αρχίσετε να του δίνετε οδηγίες. Αφήστε τον ελεύθερο, να το πάρει επάνω του και να βρει αυτός τη διαδρομή γιατί τα ξέρει όλα. Μην διακόψετε τον ειρμό του και βέβαια μην ρωτήσετε οδηγίες από τους περαστικούς. Θα χαθείτε και θα κάνετε 3 ώρες να φτάσετε. Όμως το σίγουρο είναι θα περάσετε καλά.

στον Δίδυμο: Ειδικά αυτό το βράδυ, αφήστε τον να τα σκεφτεί όλα αυτός. Από το πού θα πάτε ή δεν θα πάτε, μέχρι την τελευταία μπουκιά που θα παραγγείλετε. Οπλιστείτε με υπομονή και καρτερικότητα. Ας κάνει 100 ώρες. Εσείς Ζεν Νιρβάνα. Γιατί αν δεν είναι κάτι που έχει διαλέξει Αυτός, όλο και κάτι θα του βρωμάει ή θα του ξινίζει κι’ εσείς θα υποστείτε κριτική τύπου Guide Michelin.

στον Καρκίνο: «Σ’ αγαπώ». Θα κοκκινίσει, θα πρασινίσει, κρίση πανικού. Δεν θα σηκώνει τα τηλέφωνα ούτε θα απαντάει σε μηνύματα για μια βδομάδα. Εσείς θα νομίζετε ότι δεν πρόκειται να σας ξαναδεί στον αιώνα τον άπαντα. Εκείνος πάλι όχι. Μέχρι όμως να το καταλάβετε θα αρχίσετε να ψάχνετε για τον επόμενο.

στον Λέοντα: Μόλις ετοιμάζεστε να βγείτε. Σας κάνει κομπλιμέντο τι ωραία που είσαστε. Τον ευχαριστείτε. Μετά αυτός σιωπά. Μιλάνε τα μάτια του. Συνεχίζει να σιωπά και σας κοιτάζει έντονα. Όχι, δεν σας κάνει ερωτική εξομολόγηση. Ξυπνήστε. Έχετε 50 δευτερόλεπτα να του πείτε τι ωραίος που είναι. Συγκεκριμένα, τι φανταστικός που είναι. Μετά τα 50” τι να πω, τα θέλατε και τα πάθατε.

στον Παρθένο: «Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε δύο εστιατόρια γι’ απόψε. Εσύ ποιο προτιμάς;». Υπογράφετε την καταδίκη σας. Θα γκρινιάζει γιατί το μπαλάκι είναι σε αυτόν να διαλέξει. Θα googlάρει για να βρει όλα τα μενού και τις κριτικές. Θα αντιπροτείνει άλλα τέσσερα. Στο τέλος θα πάτε στο χειρότερο και θα αναρωτιέται πώς την πατήσατε έτσι.

στον Ζυγό: Είναι ξετρελαμένος μαζί σας. Σας κοιτάει στα μάτια. Η καρδιά του χτυπά για ένα τηλεφώνημά σας. Μόλις σας λέει ότι ζει μοναδικές στιγμές, για πρώτη πάντα φορά και είναι ερωτευμένος μαζί σας. Παρακαλώ μην απαντήσετε: «Κι’ εγώ το ίδιο». Θα πάει να βγάλει εισιτήριο. Για την Αυστραλία. One way. Μόνος του.

στον Σκορπιό: Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναφορά σε πρώην δική του ή δικό σας ή οτιδήποτε. Ούτε για καλό ούτε για κακό. Τίποτα. Σα να έχει διαγραφεί από το χάρτη. Γιατί αν έστω κι’ ένα «Α, η Μαρία πήγε στην Ύδρα το Σαββατοκύριακο» ή «ο Νίκος μένει στο Παγκράτι» μπορεί να εξελιχθεί στο κεντρικό θέμα συζήτησης της ατζέντας του ΟΗΕ.

στον Τοξότη: Όταν βγείτε το βράδυ, όσο, μα όσο αργά κι’ αν πάει, όση κούραση κι’ αν νιώθετε, μην τολμήσετε, να χασμουρηθείτε. Ούτε να διανοηθείτε να κάνετε αυτό το μορφασμό με κλειστό το στόμα, θα το καταλάβει. Πιείτε καφέδες, πηγαίνετε στην τουαλέτα να ρίξετε νερό στο πρόσωπό σας. Διαφορετικά κινδυνεύει η ζωή σας. Αυτό λέω μόνο.

στον Αιγόκερω: Μόλις σας ρώτησε τι θα κάνετε αύριο το βράδυ. Η κατάλληλη απάντηση είναι: «Οκ, τα λέμε. Τηλεφωνιόμαστε». Δηλαδή η κατάλληλη απάντηση αν δεν θέλετε να τον ξαναδείτε στα μάτια σας. Αν θέλετε να τον ξαναδείτε, έχετε υπόψη ότι τα κουλ και τα χαλαρά εδώ δεν περνάνε.

στον Υδροχόο: Ό,τι ιδέα έχετε να είναι χαμηλών τόνων. Ούτε γι’ αστείο μην πετάξετε, “α πάμε εκδρομή στο καταφύγιο στην κορυφή του Ολύμπου”, γιατί τότε θα είστε άξιοι της μοίρας σας. Η δική του μοίρα είναι να ξετρελαίνεται με το απίστευτο, το απίθανο, το ακατόρθωτο. Και να τα φέρνει όλα τούμπα, τελευταία στιγμή τα πάνω κάτω. Αν θέλετε λοιπόν να είστε και οι δυο χαρούμενοι προτείνετε από την αρχή μια μέση λύση, πχ την κορυφή του Παρνασσού ή Αράχοβα τέλος πάντων που έχει και κόσμο.

στον Ιχθύ: Μην κάνετε το λάθος να περιμένετε να πραγματοποιήσει τις καταπληκτικές ιδέες του. Βαριέται που ζει. Κατά βάθος τα περιμένει όλα από εσάς, αλλά δεν τολμά να το ομολογήσει. Τα οργανώνετε λοιπόν εσείς όλα, από το Άλφα μέχρι το Ωμέγα. Όπως σας αρέσει εσάς. Με το που θα πεταχτεί να πει κάτι άλλο, θα του αρχίσετε τη συζήτηση, θα τον αφήσετε να αυτομπουδουκλωθεί και στο τέλος θα είναι πεπεισμένος ότι όλα αυτά ήταν δική του ιδέα.

Source: inocohen.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.