WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Κάντε περισσότερο σεξ βάφοντας με αυτό το χρώμα τους τοίχους του σπιτιού σας


29 Δεκεμβρίου 2016

Κάντε περισσότερο σεξ βάφοντας με αυτό το χρώμα τους τοίχους του σπιτιού σας

Κι όμως αν θέλετε να τονώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, πρέπει να βάψετε το υπνοδωμάτιο σας. Ναι σωστά καταλάβετε: το χρώμα του υπνοδωματίου επηρεάζει τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι. Και αυτό σύμφωνα με μια νέα μελέτη, που διαπίστωσε τη σύνδεση μεταξύ του χρώματος που έχουν οι τοίχοι στο υπνοδωμάτιο και την σεξουαλική επιθυμία.

Οι επιστήμονες μελέτησαν 2000 βρετανικά σπίτια, ή καλύτερα βρετανικές κρεβατοκάμαρες, και διαπίστωσαν ότι ανάλογα το χρώμα που έχουν οι τοίχοι μπορούμε να κομηθούμε στο λεπτό ή να περάσουμε μια καυτή βραδιά. Και πιο συγκεκριμένα η μελέτη έδειξε ότι σε όσους τα υπνοδωμάτια επικρατούσαν οι αποχρώσεις καραμέλας κάνανε σεξ τρεις φορές περισσότερο μέσα στην εβδομάδα σε σχέση με εκείνους που είχαν άλλο χρώμα στους τοίχους. Και το αξιοσημείωτο ήταν ότι η μικρότερη σεξουαλική δραστηριότητα διαπιστώθηκε στις κρεβατοκάμαρες με το κόκκινο χρώμα στους τοίχους. Είναι λοιπόν το κόκκινο δωμάτιο απλά ένας μύθος; Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη, το κόκκινο δεν είναι το χρώμα του πάθους.  Οι συμμετέχοντες εξήγησαν ότι το χρώμα της καραμέλας τους θύμιζε γλυκά, κάτι που τους βοηθούσε να έχουν ανεβασμένη τη διάθεση.

Όσοι λοιπόν θέλετε να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, δώστε στο υπνοδωμάτιο αποχρώσεις της καραμέλας. Ενώ αν θέλετε να κοιμάστε του καλού καιρού, αποφύγετε τα δωμάτια που είναι βαμμένα μοβ, γκρι ή καφέ και προτιμήστε το μπλε χρώμα. Και τέλος αν κάνετε μια δουλειά που σχετίζεται άμεσα με τα χρήματα, όπως λογιστές, αποφύγετε το χρυσό στο υπνοδωμάτιο, δεδομένου ότι σας θυμίζει χρήματα και μπορεί να προκαλέσει επιπλέον άγχος. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.