WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιος λαός έχεις τους πιο έντονους οργασμούς


16 Αυγούστου 2017

bedroom-newlywed-photo-shoot27413.jpg

Οι ερευνητές από το Lelo's Orgasm Survey μελέτησαν 2.200 άτομα σε 21 μεγάλες χώρες, θέτοντας ερωτήσεις όπως πόσο συχνά φτάνουν στην κορύφωση και αν ευχαριστιούνται τη σεξουαλική πράξη. Οι ερευνητές έκαναν μια λίστα όπου κατέταξαν τις χώρες στις οποίες οι πολίτες είχαν τους περισσότερους και τους πιο έντονους οργασμούς. Και προς μεγάλη μας έκπληξη η νικήτρια χώρα ήταν η Νορβηγία. Από ό,τι φαίνεται το ψυχρό κλίμα της Νορβηγίας πρέπει μάλλον αν ενθαρρύνει τους πολίτες της να έρχονται πιο κοντά στο κρεβάτι. Μάλιστα το 35% των ερωτηθέντων Νορβηγών δήλωσαν ότι έχουν τουλάχιστον ένα οργασμό μια φορά την ημέρα.

Επόμενοι στη λίστα ήταν η κάτοικοι της Χιλής, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Ενώ οι Βραζιλιάνοι είναι εκείνοι που φωνάζουν περισσότερο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σε σχέση με τους υπόλοιπους λαούς. Τέλος το 15% των Καναδών δήλωσαν ότι δεν έχουν βιώσει ποτέ στη ζωή τους οργασμό. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.