Μυστικά για να αυξήσετε την ερωτική απόλαυση

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Μερικά απλά πράγματα που μάλλον τα θεωρείτε δεδομένα μπορούν να μειώσουν τη σεξουαλική απόλαυση. Βάλτε τα στο μυαλό σας κι απολαύστε το σεξ. 

Λογικά τα παρακάτω τα έχετε ως δεδομένα στο μυαλό σας. Πολλές φορές όμως δεν τηρούμε τους ‘βασικούς κανόνες’ και τα επίπεδα απόλαυσης πέφτουν. 

Μάθετε τι σας αρέσει. Πολλές φορές ανακαλύπτετε κάτι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής κι αναρωτιέστε γιατί δεν το ξέρατε τόσο καιρό. Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσετε πράγματα και να συνειδητοποιείτε τι είναι αυτό ακριβώς που σας ερεθίζει και σας προκαλεί.

Αγαπήστε το σώμα σας. Η ερωτική απόλαυση διπλασιάζεται αν αφεθείτε ελεύθεροι. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν νιώθετε άνετα με το σώμα σας. Εξοικειωθείτε με το κορμί σας. Είναι πολύ όμορφο να νιώθει ο σύντροφός σας ότι έχετε αυτοπεποίθηση.

Συγκεντρωθείτε στη στιγμή. Όταν έχετε μια ερωτική επαφή, πρέπει να είστε 100% εκεί. Μη σκέφτεστε άλλα πράγματα που το σίγουρο είναι ότι θα σας χαλάσουν τη στιγμή.

Συζητήστε τις ανάγκες σας. Αν θεωρείτε κάτι υπερβολικό, τότε μιλήστε με το σύντροφό σας για τις ανάγκες που έχετε. Εξηγήστε του ότι σ’ αυτή ή την άλλη στάση νιώθετε πιο άνετα ή είναι καλύτερη για την δική σας απόλαυση. Μη ντρέπεστε να του πείτε να κάνετε πράγματα που σας ερεθίζουν και σας διασκεδάζουν. Μπορεί τελικά να έχετε περισσότερα κοινά απ’ ό,τι νομίζετε.

Δείτε επίσης: Νεαρή φωτογράφος αποτυπώνει την διπολική διαταραχή της μέσα από 10 συγκλονιστικές φωτογραφίες 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits