Πολλαπλοί οργασμοί: Τα 4 βήματα που θα σε βοηθήσουν να τους πετύχεις

Unsplash/Chase yi

Ώρα να πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οι πολλαπλοί οργασμοί δεν έρχονται πάντα με την ίδια μορφή. Μπορεί να είναι ένας και δυνατός ή ένας που σου επιτρέπει να οδηγηθείς σε περισσότερους. Μπορεί να νομίζεις ότι είναι ένας κλειτοριδικός οργασμός αλλά να πρόκειται για περισσότερους εσωτερικούς.

Και φυσικά, υπάρχουν εκείνες που έχουν πολλούς, αλλά μικρούς σε ένταση. Το θέμα είναι να περνάμε καλά, να χαιρόμαστε το σεξ και να ζούμε τη στιγμή. Αν ωστόσο ο στόχος σου είναι να πετύχεις τους πολλαπλούς οργασμούς, ακολουθούν μερικά σημαντικά tips.

Διαρκής πίεση και διέγερση

Το βασικό είναι να ακούς το σώμα σου και να μην το ζορίζεις. Αν έφτασες στον πρώτο οργασμό και νιώθεις ότι μπορείς να συνεχίσεις, μην σταματάς.

Μία νέα προσέγγιση (ή και δύο)

Αν ο πρώτος οργασμός ήταν κλειτοριδικός, μπορείς να δοκιμάσεις κολπικά, αλλά και συνδυαστικά με άλλες ερωτογενείς ζώνες του σώματός σου. 

Και ένα sex toy

Δεν είμαστε θεοί να τα κάνουμε όλα. Ένα ερωτικό βοήθημα σε βοηθά να εναλλάσσεις την ένταση και συνεχίζει όταν εσύ σταματάς.

Ναι στο πορνό

Ας μην ενοχοποιούμε τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και θα δεις ότι η διέγερση θα ανέβει επίπεδο. Και ίσως σε βοηθήσει να πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.