WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι πιο εύκολοι τρόποι για να αδυνατίσετε


7 Μαΐου 2014

Ακολουθήστε τα παρακάτω tips!

Σε κάθε περίπτωση οι στερητικές δίαιτες είναι απαγορευτικές, αντιθέτως ένα υγιεινό πλάνο είναι ιδανικό και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με σωστό τρόπο. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και θα δείτε ότι θα διαπιστώσετε άμεσα αποτελέσματα στη ζυγαριά σας.

  1. Οι πρωτεΐνες να περιέχονται σε γεύματα και snacks. Σας γεμίζουν ενέργεια, σας κρατάνε χορτάτους και είναι ένα από τα πιο απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να δίνετε στον οργανισμό σας.
  2. Να τρώτε κάθε τρεις με πέντε ώρες. Δεν πρέπει να περνάνε παραπάνω ώρες για να βάλετε κάτι στο στόμα σας. Μην αφήνετε ποτέ το στομάχι σας άδειο, είναι λάθος.
  3. Να γεμίζετε το μισό πιάτο σας με λαχανικά. Είναι υγιεινά, σας χορταίνουν και δεν περιέχουν περιττές θερμίδες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία λαχανικών σίγουρα θα βρείτε κάποια που σας αρέσουν γευστικά.
  4. Να πίνετε έξι με οχτώ ποτήρια νερό. Πολλοί μπερδεύουν την δίψα με την πείνα. Καθημερινά να πίνετε άφθονο νερό βοηθάει στην καύση λίπους.
  5. Αφήστε στην άκρη τα γλυκά. Για να αδυνατίσετε πρέπει να στερηθείτε και κάτι... Ο λόγος φυσικά για τα γλυκά που περιέχουν αρκετές θερμίδες. Προτιμήστε πιο υγιεινές επιλογές όπως το μέλι και οι φυσικοί χυμοί.
  6. Η κουζίνα να κλειδώνει μετά το δείπνο. Είναι γνωστό ότι λίγο πριν πέσετε στο κρεβάτι σας, δεν πρέπει να έχετε καταναλώσει κάποιο θερμιδοφόρο γεύμα. Για βραδινό προτιμήστε κάτι ελαφρύ και μετά μην επισκεφθείτε την κουζίνα σας, μέχρι το πρωινό σας γεύμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.