WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Toppings για τη σαλάτα σας


26 Ιουλίου 2014

Για ενίσχυση της απώλειας βάρους!

Οι σαλάτες είναι το αγαπημένο φαγητό των γυναικών. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι που όλες θέλουν να αποκτήσουν bikini body, της επιλέγουν ακόμα και για κυρίως πιάτο. Αν όχι τότε σίγουρα θα συνοδέψει το κυρίως πιάτο τους. Είναι δροσιστικές, πλούσιες σε βιταμίνες και διαιτητικές. Ωστόσο κάποιες φορές τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι πιο θερμιδοφόρα από αυτό που πιστεύετε, με αποτέλεσμα να κερδίζετε βάρος, ενώ τρώτε σαλάτα. Αν αναζητάτε υλικά τα οποία σας βοηθούν να χάσετε βάρος, η παρακάτω λίστα σας είναι χρήσιμη:

  1. Αβοκάντο: Αρχικά είναι υγιεινό. Ύστερα είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, οι οποίες σας φουσκώνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε χορτάτοι. Είναι ένα υλικό που βοηθάει την απώλεια βάρους και μάλιστα είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να χάσουν πόντους από την κοιλιά.
  2. Blueberries: Δεν είναι σπάνιο να συναντάμε φρούτα μέσα στην σαλάτα. Τα blueberries λοιπόν είναι ένα ακόμη αντιοξειδωτικό φρούτο, το οποίο περιέχει ελάχιστες θερμίδες και βοηθάει και αυτό στη απώλεια πόντων από την κοιλιά.
  3. Αμύγδαλα: Εκτός από φρούτα, οι ξηροί καρποί είναι ένα ακόμη συστατικό που περιλαμβάνεται στην σαλάτα. τα αμύγδαλα λοιπόν εκτός από την γνωστή αντικαρκινική τους δράση, είναι και αντιοξειδωτικά. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες που χρειάζεται ο οργανισμός σας.
  4. Βρασμένα αυγά: Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια και τις πρωτεΐνες που σας χαρίζουν τα αυγά. Προσθέστε ένα βρασμένο στην σαλάτα σας, εκτός από τις διαιτητικές του ικανότητες, θα σας κάνει πιο γευστικό το γεύμα σας.
 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.