WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Elsa Hosk: Το μυστικό του αγγέλου της Victoria's Secret είναι made in Greece


31 Μαΐου 2016

Η Elsa Hosk είναι το νέο αγαπημένο κορίτσι της Victoria's Secret. Είναι 26 ετών από τη Σουηδία και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της παίζοντας επαγγελματικό μπάσκετ, όμως τελικά την κέρδισε ο χώρος της μόδας. Και φυσικά κατάφερε αυτό που ονειρεύονται όλα τα μοντέλα, να φορέσει τα πολυπόθητα «φτερά αγγέλου».

Χωρίς αμφιβολία η πανύψηλη Σουηδέζα καλλονή είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς αγγέλους της Victoria’s Secret με ένα σώμα που τραβάει όλα τα βλέμματα. Προσφάτως η Elsa Hosk ανακάλυψε τι τρώει και διατηρεί τη σιλουέτα της. Προς έκπληξη όλων το πανέμορφο μοντέλο λέει όχι στις ακραίες δίαιτες και υποστηρίζει την ισορροπημένη διατροφή, που περιλαμβάνει από αυγά με μπέικον μέχρι ελληνικό γιαούρτι και σουβλάκι!

Για πρωινό συνήθως τρώει αυγά ποσέ, αλλά κάποιες φορές προσθέτει και λίγο μπέικον για να δώσει μια έξτρα γεύση.

Για μεσημεριανό προτιμάει κάτι ελαφρύ όπως μια σούπα λαχανικών, ντομάτα και μοτσαρέλα.

Για βραδινό όταν έχει χρόνο της αρέσει να πηγαίνει στο αγαπημένο της Ελληνικό εστιατόριο, The Greek, όπου παραγγέλνει πάντα σουβλάκι κοτόπουλο, σαγανάκι και σαλάτα με φέτα. Ενώ τα τρία υλικά που δεν λείπουν ποτέ από την κουζίνα της είναι το ελληνικό γιαούρτι, οι ντομάτες και τα αγγούρια.

Τέλος, όπως δηλώνει η ίδια, γυμνάζεται δυο φορές την ημέρα. Το πρωί κάνει μποξ ή παίζει μπάσκετ και το βράδυ κάνει μπαλέτο. Με αυτό τον τρόπο συνδυάζει την αερόβια προπόνηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης για να διατηρεί ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.